HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  
 • Test test test


  You are not connected. Please login or register

  EventsChapterStatus
  The LoreCh.1 - The Adventure Beginsopen
  Side StoryCh.1 - Monster Hunteropen
  Games1st Grand Magic Gamesclosed

  Newest topicLatest reply

    Most discussed topics

    Most viewed topics

    East Fiore

    No new posts

    Magnolia    Магнолия е средно голямо градче, което е в стадий на постоянен растеж през последните няколко години. Стройтелството и архитектурата тук се практикуват на високи равнища. Пример за това е една от трите най-големи катедрали в цялото кралство, Катедрала Кардия. Градчето още бива пресечено вертикално и хоризонтално от река Сцилиоре, а на нейния бряг се намираше небезизвестната гилдия, вечния трън в магическия свят на кралството, Фейри Тейл.


    7topics8repliesavatar4.Магически отва...
    Fri Jan 08, 2016 1:20 am
    Gamemaster View latest post
    No new posts

    East Forest    Огромна гора, която води началото си от източната страна на Магнолия и стига чак до Клоувър. Разнообразието от животни и растения е голямо, а климата е винаги благоприятен, подкрепен от прашеца на разнообразните цветя. Типично за гора около Магнолия! Различни животни обитават гората, прилепи, гущери, костенурки, рибки, както и множество опасни животни като горския вулкан например.


    2topics2repliesavatarИзточната Гора...
    Fri Jan 08, 2016 12:59 am
    Gamemaster View latest post
    No new posts

    Fiella    Фиелла е по-скоро малко градче, разположено в подножията на планинска територия, заобиколено от гора. То е известно с това че тук се събират лидерите на официалните гилдий за да обсъдят някой друг проблем в магическото кралство... и да се напият. Като цяло много спокойно градче, непокътнато от тежките векове на война.


    2topics2repliesavatarГара Клоувър
    Fri Jan 08, 2016 12:50 am
    Gamemaster View latest post
    No new posts

    Valderice    Град забутан в края на зимната планинска верига на кралството. Макар че тук целогодишно вали сняг, без значение кой сезон е, а температурите често клонят към нулата, това е един от силно проспериращите градове на Фиоре.


    0topics0replies
    No new posts

    Memento Mori


    Двореца на светлината е най-високата и забележима структура в кралството. Той съставлява редица други сгради, който са красиво съчетани в сложната му архитектура и заедно със същинската му част изписват едно общо изображение наподобяващо купол.


    0topics0replies
    • New posts New postsNo new posts No new postsForum is locked Forum is locked