HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • Logged in as Anonymous. Your last visit was on

  You are not connected. Please login or register

  Tartaros

  No new posts

  Първи кръг – Преддверието


  Намирате се в Преддверието на "Тартарос". Място на скръб без страдание. Виждате седем-стенен замък. Между тези стени пред вас се разкриват хълмисти тучни ливади, осветени от огъня на разума, където бродят много сенки. На това място няма наказание. Цари мирна, но изпълнена с тъга, атмосфера.

  3topics3repliesavatar1.Бреговете у пе...
  Mon Jun 29, 2015 3:06 pm
  Death View latest post
  No new posts

  Втори кръг - Похотливите


  Дошли сте на място, лишено от всякаква светлина, където вятърът реве като бурно море. Това е царството, където похотливите прекарват вечността. Тук грешниците биват подмятани без край от безпощадните ветрове на неутолимото желание, като наказание за техните прегрешения. Безспирният адски ураган грабва духовете и ги запраща напред – върти ги, блъска ги и не им дава покой. Изоставили сте разума заради жажадата си за удоволствие и затова сте осъдени да останете тук.

  0topics0replies
  No new posts

  Трети кръг - Чревоугодниците


  В третия кръг се озовавате сред вечен дъжд – злостен, студен и тежък. Тук биват наказвани чревоугодниците. Те се валят в гнусна смес от сенки и загнила вода. Понеже сте консумирали в излишък, срещате своята съдба под струите на леден, мръсен дъжд – в компанията на други души, валящи се нещастни във вонящата кал. Цербер – жесток и свиреп куче-звяр, обитава този кръг със своите три глави и червени очи. Той ръмжи и разкъсва прокълнатите със зъби и нокти.

  0topics0replies
  No new posts

  Четвърти кръг – Прахосниците и алчните


  Точно преди река Стикс се намира четвъртият кръг на Ада. Тук изтърпяват своето наказание прахосниците и алчните, като търкалят тежести един срещу друг, напред-назад. Ще споделяте вечни мъки с тези, които или са пилели, живеейки ненаситно и жадно, или са трупали богатствата си, пазейки всичко и не давайки нищо на другите.

  0topics0replies
  No new posts

  Пети кръг - Гневните и oтчаяните


  През този кръг на Ада тече река Стикс и в нея са наказани гневните и отчаяните. Първите са във вечна яростна кавга помежду си – бесни и голи – разкъсващи се парче по парче със зъби. Другите се давят в черната кал, лениви и мрачни, отдалечени от света. Риданията им бълбукат на повърхността, докато се мъчат да изпеят наново скръбен химн, чиито думи, макар и плавни, те не могат да изрекат. Тъй като сте водили живот, пълен с жестокост, отмъстителност и омраза, срещате съдбата си в река Стикс.

  0topics0replies
  No new posts

  Шести кръг – Градът на отрицанието - Еретиците


  Наближавате зловещия град на Сатаната, където съзирате широка равнина, оградена от железни стени. Пред вас се разкриват полета, пълни с нещастия и ужасни мъки. Пейзажът е осеян с горящи гробове. В тези огнени гробници страдат еретиците, които не са повярвали в Бог и задгробния живот. От тях се изтръгват скръбни стонове. Вие ще се присъедините към грешниците, които се валят тук и няма да срещнете никакво облекчение. Този кръг на Ада се обитава от трите адски Фурии, обагрени в кръв – с крайници на жени и коси от змии.

  0topics0replies
  No new posts

  Седми кръг – Насилниците


  Седмият кръг на Ада, ограден от река Флегетон и пълен с вряща кръв, се пази от бясно ръмжащия Минотавър. Насилниците, убийците, тираните и подстрекателите към война оплакват извършените от тях безсърдечни злини в реката, а кентаври, въоръжени с лъкове и стрели пронизват тези, които се опитват да избягат от наказанието си. Вонята тук е непреодолима. В този кръг също така се намира гората на самоубийствата – закърнели и съсухрени дървета с усукани клони и отровни плодове. В деня на страшния съд, телата им ще висят от клоните. В тези клони, Харпиите – зли създания, подобни на птици с човешки лица, си свиват гнезда. Отвъд гората се простира палещ пясък, където извършилите насилие спрямо Бог и природата, биват обсипвани с огнени пламъци, падащи като дъжд върху голите им тела. Богохулници и содомити се гърчат в болка – от езиците им се изтръгват ридания, а от очите им блика скръб.

  0topics0replies
  No new posts

  Осми кръг – Малеболгата - Измамниците, Злосторниците и Сводниците


  Много и различни грешници търпят вечни страдания в многокръговата Малеболга – оформена като амфитеатър яма на отчаянието, изградена изцяло от камък, в железен цвят. Тук са съгрешилите с измама и злонамереност, прелъстителите и сводниците, бичувани от рогати демони; лицемерите, които се мъчат да ходят, облечени в оловни наметала; саботьори, които биват потапяни във врял катран от демони, известни като Малебранчите. Tърговците на църковни длъжности ритат и се гърчат отчаяно, заклещени в каменни дупки, а огнени езици облизват краката им. Всички магьосници, гадатели, врачки и сводници са тук, както и крадците. Някои се валят в човешки изпражнения. Около тях се увиват змии, които понякога се сливат една с друга. Телата биват разкъсвани. Когато пристигнете, ще ви се прииска да запушите ушите си с ръце, заради воплите на грешниците там, покрити със струпеи като прокажени и лежащи болни на земята. От жестокото чесане, те свалят кожата си с нокти.

  0topics0replies
  No new posts

  Девети кръг – Кокит - Предателите


  Това е най-дълбокият кръг на ада, където самият паднал ангел Сатана живее. Той пляска с крила нескончаемо и предизвиква ледено студени ветрове, от които дебелият лед на река Кокит замръзва. Трите лица на Сатаната – черно, червено и жълто – могат да бъдат видени. Устите им преливат от кървава пяна, а очите им вечно сълзят, докато дъвчат тримата предатели – Юда, Брут и Касий. Това е най-отдалеченото място от източника на всякаква топлина и светлина. Тук грешниците са дълбоко вледенени, с издадени навън лица и замръзнали очи и усти. Предателите на Бог, страната, семейството и благодетелите оплакват греховете си в тази студена яма на отчаянието.

  0topics0replies

  Global announcement&Announcement & Sticky [0]

  No message.

  Topics []

    Back to top

  Moderators : None

  Users browsing this forum: None

  Permissions in this forum:
  You cannot post new topics in this forum
  You cannot reply to topics in this forum

  • New posts New posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts No new posts
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement