HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Mizutaro Shuǐ

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Mizutaro Shuǐ on Sun May 03, 2015 1:34 pm

  View user profile  I.ПЕРСОНАЖ
  Име: Mizutaro Shuǐ.
  Пол: мъж
  Години: 18
  Рожден ден: 04 Април X700
  Лик: Vergil, DmC: Devil May Cry

  Характер: Мизутаро е авантюрист. Това е най-правилният начин, по който може да бъде описан. Този профил е дефиниран от нещастното му детство изпълнено с липса. Заради него, от малък се е зарекъл, че един ден ще има всичко, което иска. Това не означава, че е стриктен материалист, но наистина смята че парите са нужни на човек за да получи повечето възможности в живота си. Това лежи в основата на наемническият му характер, който е причината да се присъедини към магическа гилдия по начало. Мизутаро е също така повече или по-малко индивидуалист с високо самочувствие. Въпреки разбиранията си, той не би предал другар, защото смята че е важно да постигне успеха си със собствени усилия. Разбира се, в този свят има и други важни ценности, които уважава също, макар и да не се стреми към тях - като властта и влиянието.
  Харесва: Успех, състояние, неограничените възможности
  Не харесва: извънредно неприятни хора, вероломство, жалки типове
  Мотивация: Добро парично/цялостно състояние
  Страхове: Безсилие, преждевременна смърт

  II.ВЪНШЕН ВИД
  Височина: 185см
  Тегло: 84kg
  Коса: Бяла, вдигната назад
  Очи: Тъмносини
  Други:
  Външен вид: Може би Мизутаро няма особено красиви черти, но нещо в неспокойното му излъчване му придава определен чар. Той е също така сравнително висок и мускулатурата му е необичайно добра за магьосник. Не може да не се отбележи, че съчетанието на сребристата му коса и дълбоко сините му очи също има принос за привлекателността му. Вероятно ако беше по-богат, често щеше да бъде на първа страница на Sorcerer Magazine. Облеклото му обикновено е тъмносиньо палто, като на лявото му бедро стои затъкната катана му.

  III.ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Сила: 2
  Издръжливост:
  Ловкост: 1
  Концентрация:

  IV.ГИЛДИЯ & МАГИЯ
  Гилдия: Fairy Tail
  Гилд татус: на дясната му китка.
  Магия: Dragon Slayer
  Елемент: Water

  V.ИСТОРИЯ
  Мизутаро е една от жертвите на демоничният апокалипсис настъпил далеч не толкова отдавна. Малкото градче, в което живял било нападнато от демонична орда, когато бил на 4 или 5 години. В момента той дори не си спомня, дали е имало други оцелели освен него. По време на нападението той бил затрупан от дървени греди след срутване на съседна сграда, което спасило живота му. След като демоните напуснали градчето му, той се измъкнал изпод отломките и напуснал града без дори да осъзнава напълно какво прави, ходейки дни просто напред, в търсене на някакво спасение. В края на крайщата попаднал в запазен град, където хората се смилили над него и го нахранили, но никой не му дал истински приют. С течение на времето той започнал да пътува между съседни градове, понякога вършейки малки задачи давани му от местните жители за да заслужи парче хляб или подслон в конюшня. Апокалипсисът унищожавал света навсякъде и никой не виждал в него по-голяма жертва от много други със същата съдба. Постепенно в него се насъбрала неприязън към ужасният живот, който водел, към липсата която го съпровождала. Той нямал топло място, където да прекара нощта. Топло ядене получавал не по-често от веднъж на един - два месеца. Нямал и приятели, както обикновено се получава в такъв случай между него и децата с по-голям късмет в живота се получавала невидима пропаст, а с връстниците му в неговото положение обикновено не били много общителни помежду си, като той също влизал в това число. Всъщност той не харесвал децата като него по някаква причина - може би защото всъщност били огледала на самия него.
  Години по-късно той чул легенда за Водният Дракон Ундин, който живял при океана на югозапад от родната му страна. Тогава Мизутаро видял пред себе си възможност да промени всичко в живота си. Започнал да търси дракона в желание да се научи на магия от него. Той бил чувал легенди за могъщите Dragon Slayer-и, които ги описвали като най-силните магьосници, които бил виждал света. Мизутаро търсел дракона в продължение на седмици. Всъщност самия факт, че глада през тях бил почти чудо, но за щастие поне един ханджия в града от който потеглил му дал един хляб като прощален подарък. Мизутаро предположил, че ханджията не вярва, че ще оцелее, но въпреки това му благодарил за подаръка, като ханджията го помолил с добродушен смях да не ги забравя, когато стане велик магьосник, и да мине пак през това място един ден.
  В края на крайщата, Мизутаро открил Ундин. Драконът се опитал да го прогони, учудвайки се на арогантността, с която той пита от него да бъде научен на Dragon Slayer магия. Когато разбрал, че няма да се откаже просто така му казал, че ако му донесе десет подводни рака преди да умре, то ще го научи да използва силата му. Разбира се, Мизутаро се съгласил но силите му стигнали само за 6 рака, след което той изпаднал в безсъзнание под водата. Ундин нарочно му бил дал невъзможна задача, но изненадващо за самия него, не успял да принуди момчето да понесе отговорност за безрасъдството си. Виждайки тялото му носеща се над водната повърхност, той го спасил от смърт и се съгласил да го научил на воден Dragon Slayer Magic. Единственото условие било да не го използва срещу собственият му вид, освен ако не бил в смъртна опасност. Мизутаро приел тъй като търсел магията му заради силата й, а не за да убива дракони.
  Две години по-късно Мизутаро напуснал океана, след което не видял Ундин до ден днешен. Той се отправил за Фиоре, където чул че магьосниците били уважавани и хората търсели силата им за да изпълняват трудни задачи. Не след дълго той се присъединил към Fairy Tail, като избрал тази гилдия защото му давала най-голяма свобода, пък и най-малко типове там му се стрували проблемни.

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum