HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  4.Цитаделата на Манос

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 4.Цитаделата на Манос on Sun Jun 28, 2015 4:51 pm

  View user profile
  В първия кръг на ада стоеше масивна крепост, седем-стенен замък, мрачен и студен като хладните камани от който бе направен. Отвъд тази масивна цитаделата пребивава Цар Манос. Този който отсъжда къде ще отидат душите на проклетите мъртви. Макар че сте вече в пъкъла, все още се намирахте в предверието, тук наказание нямаше. Това бе кръгът в който се разпределяше и отсъждаше съдбата на мъртвите, а това ставаше именно в тази крепост. Замакът изпълняваше защитна функция, само души можеха да преминават до цитаделата.

  NPC:
  Име: Демонична врата
  Описание: Функционира като всяка друга врата и може да бъде отворена, но разликата е в това че тази врата изглежда жива. Тялото на демонично създание е въплатено в нея, а ръце и глава му са оставени да висят отвън.
  Ефект: Приближите ли вратата демоничното създание се пробужда с вой от рев, ръкомахайки към вас. Не може да ви нарани но е нужна е B-Rank щета за да я отворите.

  Enemies:
  Име: Дете на пепелта
  Ранг: D-Rank
  Име на зарче: Monster Dice - Lots
  Описание:
  Те са обезобразени и измъчени, кожата им е сива, а очите им жълто-светещи. Имаха белези по цялото си тяло, всякаш са били зашити от различни части, а пъпната им връв обикаляше тялото им многостранно. Най-отличимата им черта са тяхните ръце Те са отрязани и заменени с кокалесто подобни, остри като бръснач нокти.

  Магия: Нямат
  Способности: Нормалните им атаки нанасят "D-Rank" щета.

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum