HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Магнолия

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Магнолия on Sat Jul 11, 2015 12:34 am

  View user profile
  Magnolia

  Магнолия е средно голямо градче, което е в стадий на постоянен растеж през последните няколко години. Стройтелството и архитектурата тук се практикуват на високи равнища. Пример за това е една от трите най-големи катедрали в цялото кралство, Катедрала Кардия. Градчето още бива пресечено вертикално и хоризонтално от река Сцилиоре, а на нейния бряг се намираше небезизвестната гилдия, вечния трън в магическия свят на кралството, Фейри Тейл.  Locations

  Главния търговски път
  Това беше главния търговски път на източната част от кралството. Чрез него можеше да се достигне до Магнолия, Ошибене, Клоувър и Планината Хакобе. По него често минаваха множество търговци и занаятчий със свойте кервани, а дори някой обменяха и търгуваха на самия път. Пътят не бе опасен, той минаваше покрай гората, заобикаляше я и е почти нечувано някой от зверовете в гората да създават проблеми по този път. Можете по всяко време да влезете в гората ако пожелаете.

  Улиците
  Сред тях се откроява и главната улица, която започва от Северната порта и е права и без завои. Тя води до входа на Катедрала Кардия и площада пред нея. Малки, тясни и задънени задни улички в Магнолия няма. Всички те са добре осветени от улични фенери, добре почистени и охраняеми.

  Площада
  Широка павирана зона в центъра на Магнолия, намираща се непосредствено пред Катедрала Кардия. Именно от тук започват и завършват всички паради, а катедралана нерядко е препълнена с оикновени хора и магове, гледащи с фанатичен интерес изящните контури на античната сграда.

  South Gate Park
  Средно голям парк, простиращ се точно до южната порта на град Магнолия. Място отдадено на спокойствието и насладата.

  Magnolia Hospital

  Magnolia Cake Shop
  Малко магазинче, намиращо се в центъра на градчето, уви противно на размерите му, поръчките за тортички и сладкиши изобщо не бяха малко! Можехте да отседнете по всяко време за да му се насладите с приятели или просто да опитате от прочутата ягодова торта, която бе специалитета на заведението. Говореше се че част от съставките за тези тортички били изключително рядки, а в мига в който някой опита от нея, моментално усещал нов прилив на енергия. Било толкова странно, всякаш като на магия!

  Magnolia Public Bath

  Book Land  Events

  Harvest Festival
  Фестивалат на жътвата води началото си от X784. Той се празнува веднъж годишно, на всеки 15 октомври и бива организиран от гилдията Фейри Тейл. Целият фестивал е изключително интересен за жителите на Магнолия. Те го описват като едно красиво магическо зрелище на което всеки път остават без дъх.
  • Основна програма на фестивала:
   Fairy Tail Tournament
   Miss and Mister Fairy Tail
   Fantasia Parade

  • Награди: 200.000J


  Blossom-Viewing Festival
  Ежегодишен фестивал, който води началото си от приказния век. Той може да се нарече един от най-очакваните фестивали в традицийте на Магнолия. Празнува се в началото на всеки сезон "Sakura", като всички жители на градчето се събират в центъра, за да наблюдават вълшебството на разцъвфащите вишни. Краткотрайното разцъфване на сакурата е вдъхновявало много велики магьосници. Това подобното на снеговалеж окапване на цветовете или дори килимът, който се образува след изпопадането им. Вълшебно е! Сакура символизира красивата, но променяща се природа.
  • Фейри Тейл Бинго
   Всеки член на гилдията има право да метне "100 Faced Dice" и да спечели определени награди.

  • Награди:
   7: Magic Increasing Herbs (+50MP)
   14: Akane Resort Tickets x2
   69: Magic Increasing Herbs (+50MP)
   83: Akane Resort Tickets x2

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum