HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  05.Limited Magic Rules (Demon, God and Dragon Slayer)

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  View user profile
  Limited Magic
  Dragon Slayer: Limited Magic, която може да се придобие повреме на игра. Вие не може да започнете с нея още от самото начало. По долу виждаме трите различни метода чрез който сме се докосвали до тази древна магия през времената.
  • First Generation: Това са тези който са научили магията от истински Дракон.
  • Second Generation: Трябва да ви имплантират Драконова Лакрима в тялото, което ви позволява да добиете една по скоро непълна версия на оригиналната магия.
  • Third Generation: Така наричаме онези, който са били научени от Дракон, но жадували за още сила и допълнително имплантирали Драконова Лакрима в тялото си.
  God Slayer: N/A
  Demon Slayer: N/A  Last edited by Gamemaster on Fri Aug 14, 2015 5:34 pm; edited 7 times in total

  View user profile
  Slayer Magic And Hierarchy

  Това е вид Caster-Type Lost Magic която оползотворява определен магически елемент, позволявайки на потребителя да убива дракони, богове или демони.

  Slayer Magic не е изключение от елементната пирамида. Тя си има както свойте силни страни срещу определени елементи, така и свойте слаби страни срещу други. Вътрешната йерархия обаче е малко по различна и като магия която олицетворява плътта, пирамидата е наредена според това кой кого изяжда:

  1.Demon Slayer
  2.God Slayer
  3.Dragon Slayer

  Йерархията ни показва че Demon Slayer е върховния контрол и форма на тази магия. Те са най-вещите в своя елемент и могат да консумират всички негови форми.

  God Slayer е опетнена, неусъвършенствана версия на своя елемент. Тя е такава каквато е защото е направена за да убива богове. Алтернативно може да консумира своя елемент и всичките негови форми, но не може да консумира възпройзведеното от Demon Slayer.

  Dragon Slayer е магията дадена ни от драконите, когато още в приказния век се е водела война срещу онези дракони, който властвали в тирания и зло. Неуместно е да се каже че е най-нишата форма на Slayer в йерархията, защото фактически преди 400 години по тези земи драконите са били богове. Тези същества обаче не можели да консумират магията на определени всемогъщи създания, което довело до това което имаме днес. Dragon Slayer може да консумира само магията на нормални потребители.

  Consuming Your Element
  Потребителите на тази магия разполагат със способността ефективно да консумират магически умения на собствения си елемент.

  D Rank: 5 Post cooldown
  C Rank: 4 Post cooldown
  B Rank: 3 Post cooldown
  A Rank: 2 Post cooldown
  S Rank: 1 Post cooldown

  Този "Cooldowns" не могат да бъдат променяни от никакви магически умения, предмети и прочие, поради това че консумирането на елемент е по скоро специална способност отколкото магическо умение; въпреки това повреме на роулплей ще трябва да използваме бланката за магически умения за да може да използваме тази специална способност в играта.

  Name: Consume Element
  Rank: Same as Caster
  Magic Cost: 0
  Requirements: Slayer Magic
  Class: Supplementary
  Element: Varies
  Cooldown: Depends upon Rank
  Duration: Instant
  Effect: Започвате да консумирате своя елемент когато наближи в близост от 5 метра.

  Consuming as a Demon / God Slayer
  Магията при убийци на Демони и Богове се различава с това че те имат способността да се лекуват, до определена граница, при консумиране на своя елемент. Можете да лекувате един ранг по-малко щета, от ранга на умението което сте консумирали. Например ако консумирате едно S-Rank умение ще излекувате персонажа си от A-Rank щета.

  Consuming as a Demon Slayer:
  Уникалната черта на консумирането като убиец на демони е в това че повишавате вашите защитни способности, което ви позволява да ефективно да преодолеете една голяма част от атаките наливани срещу вас, без да похабите резервите си от енергия.

  D Rank: 1 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  C Rank: 2 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  B Rank: 3 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  A Rank: 4 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  S Rank: 5 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank

  Това означава че консумирането на умения ще повиши щетата, която вие можете да понесете с един ранг отгоре, като максимума е A-Rank щета. Времетраенето зависи от ранга на консумираното умение, а не вашият.

  Consuming as a God Slayer:
  Уникалната черта на консумирането като убиец на богове е че това повишава вашите нападателни способности, което им позволява да нанасят повече щета за кратак период от време.

  D Rank: 1 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  C Rank: 2 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  B Rank: 3 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  A Rank: 4 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank
  S Rank: 5 Post Duration, +1 for all spells up to A Rank

  Това означава че консумирането на умения ще повиши щетата, която вие можете да нанасяте с един ранг отгоре, като максимума е A-Rank щета. Времетраенето зависи от ранга на консумираното умение, а не вашият.

  Consuming as a Dragon Slayer
  Драконоубийците не са способни да се лекуват когато консумират умения. Вече сме виждали че в анимето по този начин те възвръщат своята магическа енергия, но тук ние не можем да позволим това, защото то ще развали един деликатен баланс.

  D Rank: 1 Post Duration, -1 for all debuff spells.
  C Rank: 2 Post Duration, -1 for all debuff spells.
  B Rank: 3 Post Duration, -1 for all debuff spells.
  A Rank: 4 Post Duration, -1 for all debuff spells.
  S Rank: 5 Post Duration, -1 for all debuff spells.

  Драконоубийци който консумират умения ще получават краткотрайна доза издръжливост, пречупвайки границите на това, което психически е възможно да се понесе от тялото. Повреме на роулплей вие сте способен да продължите, дори когато цялото ви тяло крещи отвъд. (Премахва ефекта на умората от това че магическата ви енергия е достигнала 25%)

  Elemental Immunity
  Единствено Demon Slayer е дарен с имунитет към своя елемент според зависи ранга на потребителя:

  D Rank - 1 Rank Below
  C Rank - 2 Ranks Below
  B Rank - 3 Ranks Below
  A Rank - 4 Ranks Below
  S Rank - 5 Ranks Below

  Това фактически означава че когато сте S-Rank вие получавате 100% имунитет към своя елемент, което го прави безсилен срещу вас.  Last edited by Gamemaster on Sat Jul 25, 2015 2:05 am; edited 2 times in total

  View user profile
  Dragon Slayer


  Това е магия която позволява на потребителя да преобразува своето физическо тяло в това на Дракон. В резултат на което той възприема характеристиките на собствения си магически елемент, придобивайки огромна сила и силата да убива Дракони. Те са едни от най-силните същества в магическия свят.

  What Is Dragon Force?

  Това е върховата форма на един Dragon Slayer. Знае се че само 3-та генерация Dragon Slayer може да влезе в тази своя фаза по собствено желание, но не е напълно ясно до колко той придобива истинските сили на тази своя форма. Знае се че за 1-вата генерация е нужна консумацията на мощен, супер концентриран източник на магия от своя или частично-своя елемент. За съжаление се наблюдават редица сериозни странични ефекти при използването на някой от горепосочените начини.

  Магическият свят в когото живеем обаче е запечатал древна сила още от приказния век. Магия, която веднъж консумирана, ще пробуди способностите на един Dragon Slayer. По-доло е изброен списък на "итемите" който трябва да консумирате според зависи елемента ви, за да може перманентно да отключите своя древен потенциал.

  Fire: Flames of Retribution
  Water: Water of Absolution
  Earth: Shard of Resolution
  Poison: Fumes of Ill Intent
  Sky: Winds of Virtue
  Ice: Snows of Justice
  Lightning: Thundering Resolve
  Iron: Metals of Vengeance
  Light: Light of the Heavens
  Shadow: Shadows of the Past

  How can I enter Dragon Force?
  Трябва да намерите едина от гореспоменатите древни магий и да я погълнете. Тези магий са разпръснати из магическия свят на определени скришни местоположения. Когато за първи път погълнете тази магия, тя ще подейства като катализатор на вашия скрит потенциал и вие ефективно ще можете да усетите новия приток на енергия у себе си.

  Всяка върхова форма сама по себе си се различава от тази на другия драконоубиец. Тези способности са толкова силни че са извън правилата за магия. Веднъж активирани НЕ могат да бъдат деактивирани докато битката не приключи или изчерпате магическата си енергия.

  Защо? Защото тези способности са твърде могъщи и са предназначени да бъдат скрития коз за Dragon Slayer. Те му позволяват буквално да прекрачи границите на допустимото в магическия свят, но на лице са и доста сериозни последици. Това е направено за да може да се почувства от играчите, че тези магий са найстина силни, каквито всъщност са! Затова когато ги използвате е нужно да си зададете въпроса... Дали тази конкретна ситуация, си заслужава използването на тази магия?

  First Generation Dragon Slayer: Първата генерация наричаме тези който са били научени на магията от истински Дракон. При тях е нужно да се покрият определени условия за да влязат в Dragon Force. Засега ни е известено че консумацията на субстанций с достатъчно силни магически свойства, съдържащи елемента на потребителя, могат да постигне това. Трябва да консумирате 75MP от вашия елемент за да влезнете в Dragon Force. Първата генерация получават само първите три ефекта от умението

  Други субстанций равни по сила също могат да се консумират, но те по-скоро биват описани като "отрова" за потребителя, причинявайки сериозни странични ефекти като силна болка и други. Трябва да консумирате 100MP за да влезнете в Dragon Force. Първата генерация получават само първите три ефекта от умението, но при консумация на смесени елементи при активация получавате B-Rank щета.

  Third Generation Dragon Slayer: Третата генерация са известни с това че са били научени от Дракон, но искали повече сила. Те също така са имплантирали и драконова лакрима в тялото си и са способни да влизат в Dragon Force когато пожелаят. Третата генерация получават само първите четири ефекта от умението
  Fire
  Name: Dragon Force
  Rank: S
  Magic Cost: 0 Initial, 25 Sustained
  Requirements: Fire Dragon Slayer Magic, Flames of Retribution
  Class: Supplementary
  Element: Fire
  Effect:
  Потребителят навлиза в Dragon Force. Той ефективно започва да придобива външните характеристики на Дракон, като силно изразени драконово-образни люспи и ресни по тялото; допълнително одължени звероподобни зъби и нокти; неуписуема сила, доближаваща тази на същински Дракон. (2)Свирепи пламъци се завихрят околу ползващия. Тези пламаци са толкова силни че причиняват 2-ра степен на изгаряне на всичко което се намира в близост от метър, а директен удар от своя страна причинява 3-та степен на изгаряне. Всички останали, който стоят на безопасно разстояние от ползващия, усещат разтапяща жега. (3)Атрибутите ви Strenght и Speed биват увеличени със C-Rank Buff. (4)Щетата на всички ви магически умения използвани в тази форма са увеличени с един ранг, до A-Rank (A-Rank умения не могат да бъдат увеличени на S-Rank), но ще изискват 10 MP повече. (5)Всякаква елементна слабост на огъня към останалите елементи е игнорирана, тъй като огъня вече не уважава елементната пирамида. (6)Можете да увеличите силата на едно ваше Offensive умение с един ранг, но ще изиска 10 MP повече.
  Cooldown: Once per activation
  Duration: Sustained  Last edited by Gamemaster on Tue Aug 04, 2015 3:03 am; edited 3 times in total


  Sponsored content

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum