HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  TIER 3 - Rare Magic (Re-Quip, Take Over, Celestial Spirit, Summoning)

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  View user profile
  Rare Magic:
  Re-Quip and Take Over: В момента, до попълване на бройките, Rare Magic може да имате още от самото начало на играта. За целта са нужни две неща, повреме на създаване на вашия герой, той да бъде изключително изряден и добре написан, и да сте сигурен че сте запознат със абсолютно всички детайли по магията ви, да разбирате какво точно прави тя и как точно трябва да я саздадете.  Last edited by Gamemaster on Fri Jan 08, 2016 4:21 pm; edited 2 times in total

  View user profile
  Re-Quip


  Рядка магия, която е свързана с призоваването на различни итеми на бойното поле. Тя е както Caster-Holder Magic така и Multielement Magic. Магията позволява на ползващия да съхранява магически предмети, оръжия, броний и прочие в така наречения "Pocket Dimension". Това му позволява лесно да призовава този арсенал от магически предмети по всяко време, което му придава голяма гъвкавост в битка.

  Magic Costs: Преобличането е магическо умение като всяко друго и като такова изисква магическа енергия, според това какъв ранг итеми ще призовете. Ако сета ви садържа повече от един итем, внимателно пресметнете изискванията за магическа енергия.
  • D: 10 Initial, 5 Sustain per item
  • C: 20 Initial, 10 Sustain per item
  • B: 30 Initial, 15 Sustain per item
  • A: 40 Initial, 20 Sustain per item
  • S: 50 Initial, 25 Sustain per item
  Exquip Set: Преобличането е Multifunction Magic, което означава че колкото по силни ставате, толкова повече ефекти ще дава трансформацията ви. Да речем че преобличате средно-голям D-Rank магически меч. Това по дефаулт ще ви позволи при удар да нанасяте D-Rank щета с него. Другото обаче е че може да имате и допълнителен ефект който меча ви дава... може би нещо пасивно? Колкото по силен ставате, толкова повече силна ще става и магията ви.
  • D: 1 Ефект
  • C: 1 Ефект
  • B: 2 Ефекта
  • A: 2 Ефекта
  • S: 3 Ефекта

  Sub-Spells: Това са магическите умения, който можете да използвате САМО докато сте в своята Requip форма. Може би с меча от предишния пример можете да изстреляте супер концентрирана вълна от енергия, която разсича на две при контакт. Това съответно наричаме Sub-Spell, те струват на половината на едно нормално магическо умение и не могат да надвишават Requip формата ви по ранг и сила.

  EXQUIP SET (Creating weapons, armors, etc)
  Магията сама по себе си ви носи ред бонуси, но пък е изключително скъпа за развитие. Нека вникнем в истинската причина поради която тази магия се счита за толкова силна. Да го поставим така, вие тепърва започвате своето приключение и сте D-Rank, а като такъв максималният брой магически умения, който можете да имате е 5. Сега ваша се пада честта да решите дали всичките 5 умения ще бъдат прикачени към един единствен итем или ще имате 5 итема, всеки с различин елемент, всеки с различен акцент върху атакуващи, защитни или може би изцяло съпорт умения. Вие решавате как да разпределяте итемите и магическите си умения.

  Pocket Dimension: Създаването на итеми става в раздела за създаване на магия, а сега да видим колко итема можете да побирате в своето магическо пространство. Дрехи от всекидневието и прочие можете да преобличате по всяко време, те не заемат никакво пространство.
  • D: 1 Set
  • C: 2 Sets
  • B: 3 Sets
  • A: 5 Sets
  • S: 7 Sets  Last edited by Gamemaster on Sun Nov 29, 2015 10:01 pm; edited 1 time in total

  View user profile
  Take Over


  Рядка магия, която ви позволява съществено да "превземете" силите и облика на определено същество и да използвате тези сили в битка. Това същество е част от вас. Корените на тази магия са такива че позволяват да се въплащавате или само в демони или само в зверове. (Изберете една от двете йерархий.) Имайте на предвид че създадените от вас ще са древни същества, който са участвали в историята на играта. (Създаването им става в раздела за създаване на магия) Те отдавна са извървяли своя път и сега спят дълбоко в ерата на приказния век, а вие сте тези който можете да черпите от техните сили.

  Take-Over: Въплащавайки се в демона или звяра, когото притежавате, вие можете да черпите от неговите сили, да увеличавате вашите основни атрибути (сила, издръжливост, ловкост и концентрация) и дори да придобиете допълнителни умения като летене (ако съществото е такова че да го позволява). Креативността сега обаче се пада на вас, да създадете тези съществата, като отдолу е посочено до каква степен можете да се преобразявате в тях според това колко сте силен.
  • D-Rank: Minor Take-Over
   Това е най-нисшата форма на Take Over, като ползващия едвам успява да се преобрази в съществото. Например успява да извади нокти, зъби и т.н
  • C-Rank: Moderate Take-Over
   На този етап ползващия е успял да упознае малко съществото вътре в себе си. Способни сте да промените крайник или два.
  • B-Rank: Major Take-Over
   Връзката между вас и това вътре у вас става все по силна. Вече успавате да преобразите голяма част от тялото си, но все още изглеждате някак си непълен.
  • A-Rank: Incomplete Full Take-Over
   Способни сте изцяло да превземете тялото на демона/звяра вътре у вас. Силата му обаче все още е в един по скоро незавършен вид.
  • S-rank Spell: Complete Full Take-Over
   Пълно превземане. Ползващия изцяло превзема тялото на демона/звяра вътре в себе си и получава невероятна сила.

  Magic Costs: Превземането на тяло е магическо умение като всяко друго и като такова изисква магическа енергия, според това у какъв ранг същество ще се въплатите.
   D: 20 Initial, 5 Sustain
   C: 40 Initial, 10 Sustain
   B: 60 Initial, 15 Sustain
   A: 80 Initial, 20 Sustain
   S: 100 Initial, 25 Sustain

  Species Spell: Превземането на тяло е Multifunction Magic, което означава че колкото по силни ставате, толкова повече ефекти ще дава трансформацията ви. Да речем че черпите от силите на демон и трансформирате едната си ръка в типична такава на един демон, което ще ви позволи при удар да нанасяте D-Rank щета. Това е само един ефект. Колко ефетка може да дава трансформацията ви, зависи от това колко силна е тя.
   D: 1 Ефект
   C: 1 Ефект
   B: 2 Ефекта
   A: 2 Ефекта
   S: 3 Ефекта

  Sub-Spells: Това са магическите умения, който можете да използвате САМО докато сте в своята Take-Over форма. Може би с ръката си на демон от предишния пример можете да изстреляте супер концентриран лъч от черна енергия, който избухва при контакт. Това съответно наричаме Sub-Spell, те струват на половината на едно нормално магическо умение и не могат да надвишават Take-Over формата ви по ранг и сила.

  Demon Factor
  Магическият ни свят обаче отново крие една тайна от очите на хората. Една тайна за безкрайната битка между носителя и демоните вътре в него. Дали демонът ще превземе или ще бъде превзет? През годините много носители са се опитвали да повикат за повече сила от тези древни същества и били превземани. Така наречената перфектна форма, пълно превземане, било посилно само на най-добрите. Само и единственно S-Rank Маг. може да направи перфектен "Full Take-Over" без той самият да бъде превзет от съществото, в което се превръща. Въпреки това ако не сте S-Rank Маг. вие също можете да рискувате и да повикате за повече сили от съществото вътре в себе си, но си задайте въпроса... Заслужава ли си? Заслужава ли си тази битка, тази конкретна ситуация, за да използвате тези сили. Трябва да метнете следния зар. "6 Side Dice
  А ето какво трябва да ви се падне за да успеете:
  A-Rank: 1,3,5,6
  B-Rank: 1,3,5
  C-Rank: 1,3
  D-Rank: 1
  Ако не сте S-Rank Маг. и не успеете да направите перфектен "Take Over", то тогава съществото ще ви обладае докато не изчерпи всяка капка магическа енергия от вашето тяло! (Съответно вие ще трябва да роуплейвате според характера на звяра ви, ако звяра ви убива и вие ще убивате.)


  Sponsored content

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum