HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Diamond

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Diamond on Thu Jan 07, 2016 11:53 am

  View user profile  Име: Даймънд
  Прозвище:
  Години: 21
  Пол: Мъж
  Рожден ден: 23/03/X698
  Ранг: D-Rank
  Лик: Noctis Lucis Caelum - Final Fantasy

  Характер:
  confident l distinctive l rebellious l optimistic
  humane l friendly l reliable l stubborn l cocky

  Даймънд е изключително силен и отличителен характер. Той няма да се поколебае, дори когато взима най-важното решение, в ситуацията която се намира, но понякога заради тази черта на своя характер той прибързва с решенията си и надценява собствените си възможности. За него още се знае че има леко бунтарска черта в характера си, ненавиждайки строгите правила на кралството и действащ както пожелае, поради което понякога забърква както себе си така и приятелите си в неприятности, но въпреки това Даймънд силно цени и защитава приятелите си.

  Темпераментът му е такъв че не позволява на чувства като депресията да го го държат долу прекалено много, нито пък очаква някой да го съжалява когато е емоционално слаб. Когато обаче някой друг е долу, Даймънд ще направи каквото може за да повдигне духа му, или ако не това, ще окаже подкрепа по какъвто друг начин може. Той има добре изградена ценностна система и живее живота си съгласено с това какво чувства за правилно. Още за чертите му е че той е много самоуверен и голям инат, неговият начин винаги е правилният начин и никога не оставя нещата наполовина свършени.

  Когато става въпрос за момичета обаче, Даймънд е всичко друго, но не и срамежлив. Не би му отнело много време мигновено да флиртува с една, предвид че е на правилната възраст, разбира се. Поради това, той може понякога да излиза прекалено самоуверен, макар че никога не е предназначено да бъде в отрицателна светлина. ~wink

  Харесва:
  Сестра си, Никол
  Въпреки че двамата доста се карат, тя е едно от най-важните неща в живота му. Тя е по голямата му сестра и той винаги си я е харесвал и се е мотивирал от нея, но също така той виждал и нейната тъмнина, но силно вярва че когато дойде времето, тя ще направи правилния избор.

  Пица и ягодови мелби
  Даймънд има определена привързаност към пиците и ягодовите мелби. Толкова е пристрастен че понякога е просто сладко, да го видиш как постоянно се тъпче с това.

  Честни и откровенни хора
  Даймънд много цени истинските хора, способноста им да се придържат към истината и правилното, способноста им да разбират страданието и болката на другите. Това е поведение което той харесва у другите и уважава.

  Приключения
  "Do fairies really have tails? Do they even exist... An eternal mystery... A never ending adventure!" Неговата душа крещи за приключения! Нещо се случва? Ще го видите първи пред вратата готов, екипиран, оборудван и с досадно позната, но сладка пристрастена физиономия, готов да се стрелне към това което се случва. Може би го е наследил от някъде? Хммм (Оливър... кашляне... не знам за какво говорите.)

  Нощни разходки
  В разгара на вечерта, когато градовете светят красиво в топли цветове, обстановката е тиха и спокойна и всичко е толкова приятно. Обожава го. Той често обича да се разхожда вечер и го намира за успокояващо.

  Момичета в тесни и прилепнали дрехи
  Това е неговата слабост, той обожава мацка в тесни дрехи и намира за сладко когато тя носи дрехи, който по някакъв начин да разкриват тялото й, но да не показват нищо, колкото да подбужда любопитство.
  Не харесва:
  Зло
  Ненавижда хора поели по грешния път. Ненавижда начините им, методите им, убийствата им без причина... всичко. Но вярвал в чудеса и давал втори шанс, ако найстина го заслужавали.

  Егоистични хора
  Даймънд мрази негативни, манипулативни и егоцентричен хора. Този тип хора, който мислят само за себе си, който са готови да свалят човек на земята за да възхвалят себе си, който са готови на всичко това са просто такива... токсични... боклуци.

  Да не може да мърда & Да е болен
  Случва се от време на време, гадна травма от битка, тренировка или приключение да го повали и да го принуди да намали темпото. Това го побърква! Момчето на едно място не може да седи цял ден, че даже и да лежи в леглото заради някаква тъпа травма!
  Мотивация:
  Blue Pegasus
  "Saving people, hunting things... the family business". Не... не истинското му семейство. Блу Пегас! ... Даймънд поставя своята гилдията наравно със семейството си и ги приема като свой братя и сестри. Заедно те ще направят света по добро място за живеене! Каква благородническа кауза само!

  Да иска повече сила
  Две неща го мотивират да става по силен. Разбираемо първото е да защитава семейството и любимите хора. Второто обаче иска изцяло за себе си. Понякога жаждата му за сила е толкова силна, че я преследва сляпо... Всеки си има своята малка тъмнина вътре в себе си, дори и най-праведните!
  Страхове:
  Страх от непознатото
  Най-старата и силна емоция позната на човечеството е страх, а най-стария и силен страх е страха от непознатото. Няма как да го чуеш, но в такива моменти, когато не знае какво ще се случи и всичко е срещу него, сърцето му прескача и пулса му учестява.

  Клаустрофобия
  Малки пространства и стайчки без изход. Това е нещото което го плаши най-много! Представете си че един прекрасен ден се сабуждате и първото нещо което виждате е метална стена опряна в лицето ви... не след дълго осъзнавате че сте погребан жив в метален ковчег под земята! Кислородът ви бавно свършва и започвате да се мъчите безнадеждно за да избягате... но това е просто дребен сценарий, който се разиграва изкючително рядко в ума му. Той никога няма да позволи нещо такова да му се случи! Би предпочел да умре като куче на бойното поле.

  II.ВЪНШЕН ВИД
  Височина: 1.85м.
  Тегло: 88кг.
  Коса: Черна
  Очи: Сини
  Външен вид:
  Даймънд е генетично високо и силно момче, наследил своята физика от баща си. Неговият любим цвят е синия, но отностно дрехи предпочита по тъмните нюанси. Той носи черно яке с бутони на черепчета и последствено подредени детайли при джобовете, като на ципа на постоянно разкопчаното му яке също се забелязваше малък череп, а на едната си ръка имаше черна кожена ръкавица без пръсти. Под якето си той носи прилепнала сива тениска, а надолу черни панталони до под коляното и ботуши с интересна червена подметка. Това е облеклото което го подкрепяше в повечето време и в битка, извън нея, може да бъде видян да носи както спортни така и елегантни дрехи, и повечето облекла който да правят комплимент на естетичната му фигура.

  Други:
  Даймънд винаги носеше на врата си сребърно колие с крест от чисто сребро, което оформяше нещо като червено-син кехлебар, когато се комбинира с другата половина, която носеше сестра му. Гравирано в металния талисман имаше снежинка и името му. Така нареченият "Перфектен амулет" е скъп подарък от неговата майка за осмият му рожден ден.

  III.ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Сила: 2
  Издръжливост: 1
  Ловкост: 0
  Концентрация: 0

  IV.ГИЛДИЯ & МАГИЯ
  Гилдия: Blue Pegasus
  Гилд татус: На гърдите - Черен
  Магия: Ice Make
  Елемент: Лед
  Описание:  Леда е познат на човечеството като един от най-гъвкавите елементи в историята на магията. Ice-Make е вид формоваща магия, който оползотворява елемента на леда и придава на потребителя способността да манипулира този лед в някаква форма и да го използва било то в атака или защита. Магията има статичен и динамичен режим, като първият се характеризира с направата на неживи обекти, а вторият е способен да създаде живи, анимирани обекти, обикновено под формата на някакви същества.

  Strenghts:
  Най-голямата сила на ледения елемент винаги ще лежи в неговия потенциал да замразява всичко до което се докосне. Какво може да се замрази зависи от силата на потребителя и ако потребителя е достатъчно вещ, той е способен да замрази дори и горящ огън, или да промени метеорологичните условия например. Другото предимство лежи в самата мейк-магия, който е призната със своята креативност и способността да се манипулират и създават множество и разнообразие от форми статични и динамични обекти и създания, изцяло направени от лед.

  Weaknesses:
  Леда сам по себе е смятан за един от най-лошите видове за защита. Той е солиден елемент и има пълен имунитет единствено срещу себе си и срещу замръзване. Най-големият враг на леда винаги ще бъде огъня. Огън лесно побеждава лед, стопява го за секунди, преобръща дори и най-ледовитата обстановка обратно до нормална, с това и много други огъня е доказал себе си като най-големия враг на леда.

  V.ИСТОРИЯ
  Даймънд е роден и отгледан в малкото градче Клоувър, в семейството на велики за времето си магьосници. Бащата, Оливър, бил известен като единственият човек побеждавал дракон, без магията на драконоубиец, а майката, София, наричали кристалната фея, тя била една от най-красивите жени, представлявала кралството по онова време.

  Когато ходеше на училище като малък, Даймънд винаги трябваше да крие магическия си потенциал пред другите деца, защото само еденици бяха онези който можеха да използват магия, а той беше един от тях и знаеше как всички много искат да са едни от тях, но не са... такъв е светът в който живеем. Деймънд разбираше това и криеше силите си, защото му ставаше жал, когато виждаше натъжените погледи на другите. Двамата със сестра си, Никол, винаги са били така, магията течеше във вените им още от самото раждане.

  Майка му и баща му имали някаква забавна договорка помежду си, че когато децата се родят, майката ще отгледа момчето, а бащата момичето. По ирония на съдбата така и станало. Даймънд беше този който наследи ледения елемент на майка си, нейната магия, нейната сила, очите й, косата й, харизмата, красотата, уравновесения характер и за нещастие ината. Всеки път когато го погледнеше тя виждаше себе си в това момче. Всякаш всичко е било предопределено. Първичното и огъня на бащата преплетени в Никол, а у Даймънд, темперамента и леда.

  Годината е X718... Денят е обичаен. Тишийна и спокойствие царяха из Клоувър, пухини морави облаци кръжаха в небето, пронизвани от лъчите на слънцето, което приятно напичаше. Това беше деня в който ти идва да си кажеш. - Прекалено хубаво бе, за да е истина. - Обстановката създаваше това впечатление. Такава бе, но всичко това беше една лъжа. Небето не бе синьо, тишийната не бе спокойствие, а облаците... те бяха тежки и морави, безцветни и сиви, като празнината която обхващаше хората, който бяха тук. Една различна реалност. Когато един силно концентриран светлинен лъч изпепели жена с две деца, който останаха сираци. Изпепели я пред очите им... на децата, хората... мен. Какво се случи току що? Как? Какво? Откъде? Това спокойстве беше по скоро мирина... един траур. Никой не можеше да си обясни какво стана току що, но аз видях всичко. Видях какво стана и това промени живота ми... завинаги.

  2 Re: Diamond on Sat Jan 16, 2016 1:00 pm

  View user profile
  Героя ти е издърпан преди официалното започване на бета теста. Ако желаеш да участваш, заяви че желаеш да участваш лично на админа.

  Героя ти е добър и е одобрен да започне игра. Ако заявиш участие за бета теста пиши тук, за да получиш инструкций къде да започнеш. Всички герой започват на определено от екипа място, което зависи от характера и темперамента на героя ти.

  3 Re: Diamond on Thu Feb 11, 2016 9:55 pm

  View user profile
  Админа одобри да започна да пиша когато пожелая.

  4 Re: Diamond on Thu Feb 11, 2016 10:04 pm

  View user profile
  Много добре! Героят ти е уравновесен и интересен, а мястото на което му бе отредено да започне играта е много лукаво. Което прави въпроса, как ще се справиш със своята първа мисия, още по интересен!

  Твоята първа мисия - A Requiem - ще ти покаже къде да пишеш и как ще започне играта за теб. Ако имаш въпроси пиши директно в темата на мисията. Успех!


  Sponsored content

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum