HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  02.Invasion

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 02.Invasion on Wed Feb 10, 2016 1:04 pm

  View user profile
  Quest Name: Invasion
  Quest Rank: D
  Location: Oak Town, Beginners Land (Създайте собствена тема.)

  Инвазия

  Сухият вятър повдигаше прозрачни воали от прашинки и от време на време ги завихряше в иронично подобие на вихрен танц, който се удряше във фигура на Guest и потъваше в мълчание, а някаде надалеч, там отвъд хоризонта, небето бе започнало да отблъсква мрака на нощта и да поглъща лъчите на новия ден. Бавно и тромаво се пробуждаш, като първото нещо което успяваш да съзреш е фигурата на едно малко русокосо момиченце. До сега не беше сънувал толкова дълбоко. Погледа ти бе притъмнял, още се изясняваше. Виждаш как устните й се движат, но уви от тях не долавяш и нотка звук. Момиченцето се бе надвесило над теб и се опитваше да те събуди. - Ей... Ставай... Тук не може така, ще умреш... - Говореше тя и повика един от сръжаващите се рицарите да ви помогне, да се изправите. Оглеждаш се и виждаш кърваво червено небе над мрачен, мъртъв пейзаж. Макар че всичко бе осветено от огъня на горящите сгради, сенките на тежките и накъсани морави облаци все още доминираха наоколо и се простираха по цялата шир на територията. Как се стигна до всичко това, как никой не успя да предвиди нещо толкова мащабно? Хорди от тъмни създания, който вървяха напред към града и убиваха всичко по пътя си. Инвазия.

  Изключаш за момент и се замисляш отново за онзи свят пълен с чудовища, в своят сън от преди малко. Сън беше, нали? Макар че изглеждаше толкова луциден. Поглеждаш напред и виждаш хората. Виждаш как те отчаяно викаха за помощ и умираха един по един, скандирайки името "Акрилот" със страх. Да, сега вече си спомняш. Това тук бе реалността. Предната вечер ти минаваше от тук, връщаше се от мисия и отседна в близката староприемница. Сега тя гореше в пламъци. Това малко момиченце ли те беше издърпало?

  Задача: Твоята главна задача е да спреш инвазията от немъртви до края на цялата първа поредица. Как точно ще успееш да го направиш зависи изцяло от теб.

  Правила: От тук на сетне, когато изпълняваш мисия ще трябва да покриваш определен норматив от думи в нея. Твойте врагове са показани по долу и във всяка следваща мисия ще бъдат показвани по следния начин.
  (Решенията който вземаш повреме на игра, ще определят насочеността на твоя герой към добър, зъл и прочие. Можеш да опиташ да помогнеш някак или може би нямаше как и трябваше да избягаш и оцелееш. Можеш да опиташ да разкриеш повече, за тази черна магия или друг трети твой избор.)

  NPC:
  Име: Рицари x7
  Ранг: D
  Описание: Стражи от кралството, разпоредени да пазят този район.
  Атаки: Техните обикновенни атаки, юмруци и ритници нанасят 1/2 D-Rank щета. Ударите им с меч нанасят D-Rank щета.

  Enemies:  Име: Прокълнати Немъртви x1000
  Ранг: E
  Описание: Инвазията от немъртви. Макар че е едно от най основното тъмно създание, ще забележиш че е почти равно по сила с теб. Въпреки това не са особенно умни. Убий колкото можеш, но не насилвай късмета си!
  Атаки: Техните обикновенни атаки, юмруци и ритници нанасят 1/2 D-Rank щета. Ударите им с меч нанасят D-Rank щета.  Име: Сянка на Ал'Тамен x2
  Ранг: D
  Описание: Сенките бяха подчинени на Силвана. Нейната дума беше тяхната воля.
  Магия: Darkness Magic
  Атаки: Техните обикновенни атаки, юмруци и ритници нанасят D-Rank щета. Ударите им с меч нанасят C-Rank щета.  Име: Силвана
  Ранг: D
  Описание: Нейната фигура, закачулена в сива роба, стоеше на върха на една порутена катедрала и направляваше немъртвите. Не ти отнема дълго, за да осъзнаеш че тя е същата тази фигура, която видя в своя луциден сън. Когато успееш да убиеш над ДЕСЕТ немъртви тя ще те забележи. Когато това стане нещата найстина ще загрубеят. Силвана ще заповяда на ДВЕ от своите сенки, да те убият. Оставяйки те в ръцете им, тя ще се отправи напред, за да направлява своята армия.
  (Ако успееш да убиеш сенките и решиш да тръгнеш след Силвана, тази мисията ще приключи. Следващата ти мисия ще бъде "The Orb of Fire: Sylvana")

  Neutral:  Име: Ниран
  Ранг: D
  Описание: Служителят на Акрилот. Той се намира някъде из територията и търсеше нещо, но когато го нападаха биваше безпощаден. Найстина ли служителя на огъня работеше заедно с немъртвите? Лесно ще го забележиш, когато го видиш да призовава огнен елементал. Проследявайки го с поглед ще го видиш да минава зад една стара изпочупена крипта, точно до входа на гробищата в селото. На къде ли водеше криптата? Може би него трябва да проследите.
  (Ако решиш да тръгнеш след него, мисията ти ще приключи. Следващата ти мисия ще бъде "The Orb of Fire: Niran". Ако сте двама, можете да се възползвате и да тръгнете поотделно след Ниран и Силвана)

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum