HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  03.The Orb of Fire: Niran

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 03.The Orb of Fire: Niran on Wed Feb 10, 2016 1:17 pm

  View user profile
  Quest Name: The Orb of Fire: Niran
  Quest Rank: D
  Location: Oak Town, Подземията на Оак. (Създайте собствена тема.)

  Подземията на Оак

  Приближаваш се към масивната каменна стена на криптата и забелязваш че някъде там, отзад има вход, който наподобява черна и бездънна паст. Влизаш без много да му мислиш, все пак вече си го решил. Мракът те поглъща и потъваш в него и все пак някъде отпред струи същата тази светлина, която огненият елементал на Ниран оставяше след себе си. Тя ти служи като ориентир и ти продължаваш напред. Стъпка след стъпка напред...Струва ти се странно, че сега, когато си вътре, криптата сякаш се разпростира на километри, а вънка бе изглеждала толкова малка...Стигаш до стълбище, което те води надолу. То няма парапети, а под него се стеле тъмнина. Слизаш внимателно по него, ала нищо не се случва. Отдолу, малко след последното стъпало те очаква обширна и широка зала, на десетина метра под земята. Това беше залата, която наричаха подземната гробница на Оак.

  Оглеждаш се, виждаш мрачна и влажна зала, лишена от всякаква светлина. Може би имаше начин някак си да създадеш светлина? Може би магията ти го позволяваше? А може би нямаше начин... Огъня на Ниран, беше единствения ти гид. Коридорите изглеждаха всякак безкрай. Те водеха до безброй места, но също така предлагаха и безброй опасности. Заслушваш се. Чуваш че нещо слизаше по стълбите по който беше дошъл тук. Сенчестите, проследили са те! Това не беше никак хубаво.

  Можеш ли да се справиш със сенките... или не?

  Правила: В подземията има четири главни зали. Всяка една ще бъде обяснена след малко. Всеки път когато искате да преминете от една зала в друга ще трябва да метнете зар. Цифрата която се пада ще е залата в която ще попадате. Всеки път когато вие мятахте зар, ще мятате зар и за сенчестите. Засечете ли се, ще трябва да ги убиете за да оцелеете.
  (Използвайте зар с 4 Лица. Можете по време на РП да разделите сенчестите на две, демек че са решили да се разделят, за да ви намерят, ако ги разделите на две мятате два зара за тях, на три, три зара и т.н. Шансат да ги победите по лесно се увеличава, но също така се увеличава и шансът да ви намерят по бързо.)

  Четирите Зали

  (4) Залата На Вечноста, тя е огромна, може би най-голямата зала в подземията. Нейните стени са влажните недра на земята, подът й е от черни мраморни плочки, които са огледално чисти. При по-дълго заглеждане в тях може да видите странни и неясни форми, които се приплъзват сякаш точно под краката ви. Залата е наречена така заради проклятието, което виси над нея. Когато преди векове още се практикувала черната магия, в залата се извършвали тъмни ритуали, за които се поднасяли хора в жертвоприношение, а душите им оставали тук завинаги.

  (3) Куполно езеро. Мракът те поглъща и потъваш в него и все пак някъде отпред струи същата позната сивкава светлина. Продължаваш напред и забелязваш и не ти отнема много време да забележиш че всъщност се изкачваш нагоре по някакви влажни стъпала, обгърнати в земните недра. Нагоре, малко след последното стъпало те очаква широко подземно езеро с тъмна и гладка като огледало повърхност. От него струи леката светлина. Това беше единственото осветено място в подземията, а продължиш ли нагоре, щеше да намериш и изхода от това място.
  (Можеш да продължиш нагоре и да приключиш мисията. Ще се озовеш във вътрешностите на град Оак.)

  (2) Катакомбите, те бяха преплетените коридори на подземията, които водеха до безброй места, но също така предлагат и безброй опасности. Нямаше светлина на това място.

  (1) Подземната гробница на Оак. Обширна, мрачна и влажна зала, на десетина метра под земята. Това е първата зала. Именно тук се намирате сега. Виждате как един огнен елементал патрулира мястото, осветяваше го, но също така и не позволяваше на никой да премине!
  (Огненият елементал ще те нападне ако те забележи.)

  Enemies:  Име: Сянка на Ал'Тамен x12
  Ранг: D
  Описание: Сенките бяха подчинени на Силвиана. Нейната дума беше тяхната воля.
  Магия: Darkness Magic
  Атаки: Техните обикновенни атаки, юмруци и ритници нанасят D-Rank щета. Ударите им с меч нанасят C-Rank щета.

  Neutral:  Име: Ниран
  Ранг: D
  Зар: Няма
  Описание: Служителят на Акрилот. Той се намираше в Залата на Вечността. Ако успеете да се засечете, между вас ще протече диалог. (Имайте на предвид че диалозите в историята са само синопсис. Повреме на РП вашият герой, ще действа и говори според стила на собственият си характер.)
   Синопсис:
   Guest - Подценяваш ме, Акрилот. Ще платиш за всичките тези села, който нападна.
   Ниран - Нападам села? Вие го защитавате... онзи който открадна огнения орб.
   Guest - Огнен орб?
   Ниран - Не се преструвай, че не знаеш! Преди няколко дни човек в сива роба открадна огнения орб. От тогава го преследвам и нападах всекиго, който се опитваше да го защити... Неразбирате ли? Огнения орб източник на сила от елемента на огъня, предмет оставен още от приказният век. Небива да попада в грешни ръце. Неговото място е при Акрилот!
  След което Ниран ще ви нападне. Ако също се е случило така че сенчестите са във вашата стая, те ще се прикриват, ще изчакат вашата битка и след това ще нападнат.
  (Можеш да избереш на какво да повярваш... или може би си зъл, защо да не вземеш орба за себе си. Можеш да опиташ да убиеш Ниран, да му помогнеш или друг трети ваш избор. Можеш да продължиш към купулното езеро и да приключиш мисията си.)

  Магия: Fire Magic
  • Fireball (D): Изстрелва малка огнена топка, която нанася D-Rank щета.
  • Fire Blast (C): Изстрелва средно голяма огнена топка, която нанася C-Rank щета.
  • Fire Elemental (C Rank Summon): Призовава средно голям огнен елементал, чийто обикновенни атаки, юмруци и ритници нанасят C-Rank щета. Елементла който е призовал до момента е ЕДИН на брой, като може да призове максимум още ДВА.

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum