HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  01.A Requiem

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 01.A Requiem on Thu Feb 11, 2016 1:53 pm

  View user profile
  КОЕ Е ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕШ?  БОГАТСТВО?  СЛАВА?  МОГЪЩЕСТВО?  ОТМЪЩЕНИЕ?  ИЛИ

  НЕЩО ДРУГО, КОЕТО
  ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКО ОСТАНАЛО  КАКВОТО И ДА ЖЕЛАЕШ...


  ТО Е ТУК
  ЗАД ТАЗИ ВРАТА!

  ...

  ..

  .
  Quest Name: A Requiem
  Quest Rank: D
  Location: Capital Crocus (Това поле ви показва къде трябва да пишете. Придвижете се до тази част от форума и създайте собствена тема.)

  Пролог

  Отместваш тъмните завеси от стария прозорец и поглеждаш навън. Беше вечер. Черни, тежки и морави облаци кръжаха над двуетажната мрачна къща в която се намираш. Поглеждаш надолу. Поглед пречупен през призмата на една ужасна реалност. Светът вече не беше място, където човечеството можеше да живее нормално. През деня хората бродеха из градската среда, опустошена от мистериозна епидемия, претърсвайки за храна и обежище, което да им помогне, да оцелеят и да се борят с обезумялите, жадни за плът, демонични създания, а през ноща, човекът, вместо ловец, ставаше плячка в лицето на тези създания, чиято сила и агресия растеше с всяка изминала минута на вечерта.

  Връщаш завесите обратно и скриваш лицето си отново в своята малка, тъмна стая. Чуваш женски глас, писък. Беше студено, мъртвешки студено, макар че ти бе вътре на топло. Отново се случваше. Винаги ставаше така, когато те бяха тук. Поредната жертва, чиято кръв оцвети потъналите в мрак, черни улици. Тя отчаяно молеше, викаше за помощ, опита да се измъкне, мъчеше се... уви никой не й помогна. Всички, точно като теб, гледаха през прозореца на своята малка, тъмна стая и не помръдваха.

  Ако можеше само да минеш през онази врата, щеше да видиш бялото небе през деня и светлите звезди през ноща. Щеше да имаш всичко, което желаеш. Богатство, слава, или може би ти търсеше друго? Ти търсеше сила или познание, за да промениш този свят както намерши за добре. Каквото и да търсиш, то е там. Трябваше само да минеш през онази врата. Не можеше да се издържа вече... Да се живее в този проклет свят.

  ... Уви, никой не можеше да мине през онази врата.

  (Какво се случва в тази история? Героят ти погледжа през прозореца и става свидетел на ежедневната обстановка в света в които живеем. Как реагира той, какво прави? Опиши действията си. Можеш да се опиташ да излезеш от къщата, но отвън е опасно. Можеш да се опиташ да намериш вратата, тя е някъде в града или друг, лично твой, трети избор.)

  Задача: Намерете вратата.

  Туториал: Добре дошли в света на магията! Един свят, пречупен през призмата на една сървайвъл, хорър, фентъзи обстановка. Това е въведението на играта и като такова цели да помогне на всеки играч. Действието на тази мисия се развива чрез съпровождането от разказвач. Нека се върнем на играта. Всяка мисия има една задача, един проблем, който вие трябва да разрешите. За да изпълните своята мисия, трябва да разрешите проблема вътре в нея и да спазите правилата, ако са поставени такива и не забравяйте, че опасноста от смърт на героя е съвсем реална. А сега се отправете да създадете своята тема и да извършите мисията. Успех!

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum