HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  The Magic Council

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 The Magic Council on Wed Feb 17, 2016 8:25 pm

  View user profile
  The Magic Council

  Магическият съвет е главният управляващ орган в магическия свят в когото живеем. Съветът е еквивалентът на правителството на всяка нация; авторитетен орган, който притежава почти максимална степен на контрол над страната. Съветът в качеството си на управляващ орган е отговорен за абсолютно всичките магически събития, който се случват в магическия свят.

  The Seats of the Elders

  Това са тринадесетте най-върховни фигури в магическия съвет. Те управляват както съвета така и магическия ни свят. Всеки един от тях може да извършва операций индивидуално без да осведомява останалите, стига да се спазват някой определени насоки. Известно е че само вътрешни хора от съвета и кралството са запознати със самоличността на тези фигури.

  Всеки един от тях носи титлата "Elder", което определя ранга им, а той от своя страна ни показва техния статут, сила и влияние в организацията. Те управляват различните разделения на магическия съвет и взимат изпълнителните и финални решения.

  1st Elder - Unknown (Garou knights)
  2nd Elder - Maduke (1rst Army)
  3rd Elder - Unnamed Human (Logistics)
  4th Elder - Roctis Kravei (Royal Knights)
  5th Elder - Lunark (1rst Army)
  6th Elder - Urokai Agvain (Royal Knights)
  7th Elder - Zarga Siriana (Royal Knights)
  8th Elder - Unnamed Human (Logistics)
  9th Elder - Unnamed Human (Logistics)
  10th Elder - Empty
  11th Elder - Empty
  12th Elder - Empty
  13th Elder - Empty

  The Magic Reglaments


  I. Регламент на Магическия Съвет
  1. Основи
  1.1.
  1.2.
  1.3.
  1.4. Магическия закон е абсолютен и всяка фигура употребяваща магия ще бъде разглеждана спрямо него.

  2. Забрани от общ характер
  2.1. Магическия съвет е в позицията си да задържа магове обвинени в престъпления по всяко време.

   a) Процес: Обвинената фигура бива незабавно арестувана и отвеждана в най-голямия магически затвор в кралството след което се насрочва дата за съдебен процес. Действията на съпротива не се толерират особенно благоприятно!

   На процеса задължително присъстват: Гилд мастъра на обвиняемия, ако той е пълноправен член на легална гилдия; съочастници; свидетели; приятели.

   b) Присъда: Обвиняемия търпи временно наказание и/или до-животно наказание (Минимум 6 месеца); Съочастниците на обвиняемия търпят същата присъда и/или временно наказание (Минимум 6 месеца); Гилдията търпи временно отнемане на правата (Минимум 6 месеца).


  2.2. Магическия съвет е в позицията си да конфискува потенциално опасни магически оръжия и предмети, който са в състояние да нанесат огромни щети на магическия свят.

  4. Абсолютни забрани
  4.1. Забранено е използването на магия за убийство.

   a) Процес: Обвинената фигура бива незабавно арестувана и отвеждана в най-голямия магически затвор в кралството след което се насрочва дата за съдебен процес. Действията на съпротива не се толерират особенно благоприятно!

   На процеса задължително присъстват: Гилд мастъра на обвиняемия, ако той е пълноправен член на легална гилдия; съочастници; свидетели; приятели.

   b) Присъда: Обвиняемия търпи до-животно наказание; Съочастниците на обвиняемия търпят същата присъда и/или временно наказание (Минимум 6 месеца); Гилдията търпи временно отнемане на правата (Минимум 6 месеца).


  II. Кралството на Фиоре

  III. Магове & Магически Гилдий
  1. Магическият съвет е отговорен за събитията, който са причинени от магове. Също така притежават правото да наказват тези който нарушават закона

  2. Магическият съвет управлява всичките легални магически гилдий пръснати из магическия свят. Наблюдава ги, направлява ги и е отговорен за всичките им действия.
   a) Създаване на магическа гилдия.
   Създаването на легална магическа гилдия струва 1 000 000 джуела; изисква попълването на долупосочената форма; предоставянето й на консолствуто от гилд мастъра; съгласието че магическата гилдия е запозната и стриктно ще следва, и ще се подчинява на правилата в магическия свят.

   Guild Name:
   Guild Master:
   Town Location:
   Sub-Forum Image: (Тук поставете картинка за суб-форума на вашата гилдия.)
   Sub-Forum Description: (Тук поставете описание за суб-форума на вашата гилдия.)

   b) Управление на магическа гилдия.
   След разглеждането, обсъждането и създаването на магическата гилдия идва ред на това да се запознаете с привилегийте и задълженията си като гилд мастър. Задължително създайте главна тема на вашата гилдия в своя суб-форум, когато той бъде готов. Останалото нагласете по собствен вкус.
   Missions Available:
   Guild Threshold:
   Guild Chest:

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum