HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  The Rune Knights

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 The Rune Knights on Wed Feb 17, 2016 9:10 pm

  View user profile
  The Rune Knights

  Рунената войска представляват военната сила на Магическият съвет и Фиоре. Поръчани от монархията, те също служат и като протекция на кралството и кралскто семейство. Поради тяхната сложна военна структура, рунените имат своя собствена рангова система, която им дава определени привилегий според ранга и според това колко вещи са в употребата на магия.

  Ranks

  S Rank: Командир и Генерал - Рунената войска има само един Генерал. Той има свое място и позиция в самият Магически съвет и той е този, който командва цялата рунена войска.

  A Rank: Капитан - Те са само четири, колкото са и отделните дивизий. Капитаните управляват тези дивизий и отговарят директно пред Генерала и никой друг.

  B Rank: Лейтенант - Те служат редом до свойте Капитани и са втората по авторитет единица след тях. Те са натоварени с множество задачи, да помагат в управлението на дивизийте, да изпращат единици, който да изпълняват поръчки там където е нужно, а също така служат и като Капитан, когато такъв отсъства. По същество работата на един Лейтенант е най-тежка.

  C Rank: Офицер - Една голяма част от рунената войска се заема именно от тях. Тази част представлява едно огромно количество сила. Офицерите са изпълнителната единица на рунените и изпълняват всичко точно както им бъде наредено от по висшестоящия.

  D Rank: Recruit
  Това са нови и тепърва постъпващи в системата единици, който са поставени на изпитателен срок.

  Devisions

  Четири дивиций съставляват рунената войска. Всяка една от тях има определена функция и задължения в рамките на Магическия Съвет и Кралство Фиоре.

  Division 1 - Royal Knights
  Безспорно най-престижната дивизия сред редиците на рунената армия. Тяхна е отговорността за защитата на кралското семейство. Те са способни да държат разговори с кралското семейство и техните съветници дори и да не притежават "High Society" чертата.

  Division 2 - 1st Army
  Месото и картофките на рунената армия. Те съставляват най-голямата част от военната сила на Магическия Съвет и Кралството. Винаги когато нещо голямо се случва, нещо мащабно, когато видите рунен войник да патрулира из града или когато видите рунен войник да разследва нещо магическо, това е точно този войник, от първата армия.

  Division 3 - Logistics
  Всичко което се извършва зад колисите е тяхна работа. Всичко от лечебна, до сложно устроена магия, нужна за тайни и прикрити в сенките операций. Те събират разузнавателна информация; работят като двойни агенти в тъмни гилдий; работят под прикритие в легални гилдий; работят по въпросите на всяка една останала дивизия и им указват помощ; изпълняват документалните задължения на Магическия Съвет.

  Division 4 - Special Forces
  Това е специална дивизия, която отговаря директно на Магическия Съвет и знае тяхната самоличност. Това е дивизия която е специално подбрана от Магическия Съвет и Кралството. Членовете в редиците й са бивши глави на някоя от останалите дивизий в редиците на рунената войска. Те са запознати както със строго секретна информация на Магическия Съвет, така и с фигурите който го ръководят.

  Benefits

  Рунената войска са назначени на работа директно от магическото консулство и монархията на Фиоре. Като такива те получават месечна стипендия от консулството. Освен това рунените имате и други привилегий, като например че не трябва да плащате за транспортните услиги като влак, лодка и прочие, само споменете в темата че правителството на Фиоре ще покрие разходите за вашето пътуване и воала. Това също покрива и пътувания, които не са по работа. Стипендията която получават зависи ранга на играча.
  • D: 5,000J
  • C: 10,000J
  • B: 15,000J
  • A: 20,000J
  • S: 25,000J

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum