HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Dragon Maw

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Dragon Maw on Mon Feb 29, 2016 8:08 pm

  View user profile

  Guild Name: Dragon Maw
  Color: #F07800
  Spectrum: Lawful
  Guild Location: Fiorano
  Guild Theme:


  Guild Description:
  Dragon Maw e основана от Illiad Odyssey. Непосредствено след своето появяване, гилдията се присъединява към алианса на кралство Фиоре и провъзгласява себе си за легална светла гилдия. Нашата мисия е гилдията да бъде както най-проспериращата и силна в алианса, така и най-могъщата като военна сила в рамките на цялото кралство. Макар че единиците ни не достигат безобразно големия брой на кралските армии, ние залагаме на качеството пред количеството. Също така докато загубата не е нещо с което да се гордеем, тук в Dragon Maw не съдим когато това се случи, а гледаме на нея като начин да се поучим. Тези който се присъединят към нас полагат клетва за вярност както към гилдията, така и към Илиад.

  Guild Building:
  Издигната наскоро на мястото на стария замък, разрушен веднъж по време на войната в приказния век, постройката е съвсем нова и величествена. По нареждане на Илиад, гилдията не е огромна, като при издигането й по скоро е наблегнато на практичността и функционалната й стойност. Здравите каменни блокове и стабилната фундация от цимент придават на гилдията допълнителна здравина, а отвън тя и двора пред нея са обрамчени със средно висока каменна стена, като допълнителна мярка за сигурност. Ще намерите множество дървета и растения в дворовете й, при който някой и доста редки. Самата сграда е на три етажа със висока обсерватория в северния й край. Входа на гилдията ще забележите по своята средно голяма арка, която е прикрепена към него.
  Вътре в сградата, в главното хале е мястото където повечето от нашите магове прекарват своето време, когато не са навън по мисий разбира се. Още имаше бар и няколко маси и столове, място където маговете да се мотаят и хранят. Любимият ни на всички барман, Джулиъс се грижеше за това винаги да има нещо за хапване, така че не се колебайте да си поръчате.

  NPC
  Име: Джулиъс
  Описание: Обикновенно момче с черна коса и кестеняви очи, наето да работи в гилдията от самият гилд мастър.
  Роля: Барман и готвач.

  GUILD STRUCTURE


  I. Guild Master
  През годините в които Dragon Maw гилдията е съществувала, тя е разполагала с много силни и добродушни лидери. Първият Гилд Мастър и създател на гилдията. Не се знае много за нея, но се говорело че била истинска фея! Нейният дух винаги ще бди над този когото носи символа на Dragon Maw.

  Джак Фрошнър

  Знаменит и чудесен Take-Over Маг и 3-ти Гилд Мастър на Dragon Maw.
  Независимо че е още млад и неопитен, той бе непосредствено избран
  за новия гилд мастър. Сега той дава всичко от себе си
  за да прави това което е най-доброто за гилдията.

  II. Ace
  Зад всеки Гилд Мастър, във всяка гилдия, стой и по един помощник, вторият главнокомандващ. Него смятат за най-силният от всички магове в гилдията.

  Асами Чика

  Още я наричат и кристалната фея. Тя е най-силният
  Маг в гилдията и помощник на Джак Фрошнър.

  III. Dragon Guard
  Това е елитната сила на гилдията, тя е нейния меч и нейния щит, и е съставлявана само от най-добрите измежду редиците ни. Тази сила отговаря както за атакуващите така и за защитните действия на гилдията. Докато оригинално според направлението на Илиад дивизиите у гилдията за различните й функции били повече, то след идването на Джак Фрошнър това се променило. Неговото виждане било че множество дивизии в гилдията водело по скоро до съревнование отколкото до работа в екип. В момента този отряд е воден от самият него, докато бъде намерен подходящ лидер.

  IV. Dark Squad
  Това е сянката на Dragon Maw. Тази дивизия отговаря за всичките тайни операции извършвани от гилдията, като една не малка част от функциите й включват дори убийства. Членовете на тази дивизия са строго дискретни, като за тях знаят само Гилд Мастъра и точно определени от него хора. В момента този отряд е воден от (Следва да бъде избран)

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum