HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Alabaster Wolves

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Alabaster Wolves on Mon Feb 29, 2016 8:30 pm

  View user profile

  Guild Name: Alabaster Wolves
  Color: #2B4052
  Spectrum: Neutral
  Guild Location: Valderice
  Guild Theme:


  Guild Description:
  Концепцията на тази гилдия излиза извън рамките на магическия съвет и отвъд стереотипите на мрака и светлината. Ние жадуваме да вършим нещата в ход на своята собствена юрисдикция. Всеки индивид е толкова жаден колкото вълк. В ход на най-големите ни несигурности и загуби, и най-величествените ни победи, ние желаем и жадуваме за повече. Жадуваме за живот лишен от възгледите и присъдите на другите, свободен живот. Мнозина им липсва онази увереност и решителност, че да направят тази стъпка отвъд и над другите. Да се въздигнат и да се превърнат в нещо повече, нещо по-голямо от себе си. Нашата цел е далеч от това да бъдем просто поредната гилдия в кралството. Акцент се поставя върху работата в екип. Желанието да се съревноваваме един друг, ни подтиква да ставаме по-силни, за да станем нещо повече. Пътя е дълъг, труден и обсипан с препятствия, изкушения, възходи и понякога загуби, но ние не позволяваме това да попречи на желанието ни за победа, желанието ни да постигнем повече.
  Това което прави тази гилдия силна, не е индивидуалните ни способности и качества, а е концепцията че заедно сме едно семейство. Едно семейство освободено от изкривените правила на този свят и прекрачило отвъд стереотипите за доброто и злото. Едно семейство което няма да те съди за "злите" избори който правиш. Обединението е нашата сила. Това е така защото като индивидуалност всеки е задължен да усъвършенства себе си, присъединявайки се към семейството на тази гилдия. Тези който се провалят в опита си да достигат този норматив ще бъдат премахнати. Апатията не се толерира. Силата на глутницата е вълка, а силата на вълка е в глутницата.

  Guild Building:

  GUILD STRUCTURE

  I.The Alpha Male:
  II.The Beta:
  III.The Omega:

  Блу Пегас е една от най-силните гилдий в цялото кралство. Гилдията е изключително престижна, нейните Магове се славят с красотата и елегантността си. Те също са и едно от най-богатите Магове в кралството. Повечето от Маговете в тази гилдия имат определени маниери, а също така имат и репутацията че са големи "играчи" и красотички. Блу Пегас винаги е била доминантна сила във Фиоре!

  Това е главната сграда на Блу Пегас. Тя представлява едно голямо розово имение със две криле, по едно от всяка страна на гилдията и една кула, която водеше началото си от втория етаж на гилдията. Главното хале е на първия етаж, там имаше множество луксозни маси и столове, както и един барман, младо чернокосо момче в спретнат черен костюм, което се грижеше за храната и напитките.

  На втория е всекидневната в която има множество интересни и разбира се луксозни работи, имаше пиано, камина, тук бе и таблото за мисий, а на етажа още се намираше и балкона който обикаляше около кулата и целия втори етаж на имението, а до самата кула можеше да се влезе по два начина, или от стълбището зад бара на първия етаж, или от малката вратичка, която можеше да се забележи щом излезете на балкона и погледнете към кулата. На етажа също така има и две стълбища разположени симетрично във всекидневната. Едното водеше до мъжките стай а другото до женските. Стайте бяха голями и престижни, а банийте бяха две за всяко крило, мъжкото и женското, но за сметка на това бяха последен писък на модата. Все пак всичко над-добро бе за Маговете от Блу Пегас!

  Блу Пегас е сравнително нова гилдия, подпомогната от личните финанси на богатите й лидери, но макар и нова тя е от най-доминантните гилдий в кралство Фиоре!

  Хибики Масару

  Велик Маг, основоположник и създател на гилдията Блу Пегас.
  Той е известен с това че е много известен!
  Красив и мистериозен. Не се очудвайте ако
  го намерите на корицата на списанието
  "Sorcerer Magazine".

  Зад всеки Гилд Мастър, във всяка гилдия, стой и по един помощник, вторият главнокомандващ. Него смятат за най-силният от всички магове в гилдията, а неговата титла е "Ace"

  Позицията е свободна

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum