HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Fairy Tail Guild

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Fairy Tail Guild on Mon Apr 04, 2016 7:56 pm

  View user profile

  Guild Name: Fairy Tail
  Color: #F07800
  Spectrum: Lawful Good
  Guild Location: Magnolia
  Guild Theme:


  Guild Description:
  Добре дошли във Фейри Тейл! Това е най-енергичната гилдия в цялото кралство, а маговете в нея вярват в това че са задружни като едно семейство! Това е втората сграда на гилдията и представлява мъничка захабена таверна.

  Вътре в сградата, в главното хале е мястото където повечето от нашите магове прекарват своето време, когато не са навън по мисий разбира се. Много хора разказват че нашите магове са шумни и досадни, и че винаги чупят разни неща в гилдията и отвъд! Това разбира се е... напълно вярно, както забелязвате се намираме във втората сграда на гилдията, защото маговете пак потрошиха първата... Добре че Гилд Мастъра е извън града!

  В главното хале на гилдията можете още да забележите таблото с мисий. Там често погледът ви ще срещне някой Маг, който цяла сутрин е зяпнал в таблото и се чуди коя мисия да си избере. Още имаше бар и няколко маси и столове, място където маговете да се мотаят и хранят. Любимият ни на всички барман, Джулиъс се грижеше за това винаги да има нещо за хапване, така че не се колебайте да си поръчате.

  NPC
  Име: Джулиъс
  Описание: Обикновенно момче с черна коса и кестеняви очи, наето да работи в гилдията от самият гилд мастър.
  Роля: Барман и готвач.

  През годините в коrато Фейри Тейл гилдията е съществувала, тя е разполагала с много силни и добродушни лидери. Първият Гилд Мастър и основател на гилдията. Не се знае много за нея, но се говорело че била истинска фея! Нейният дух винаги ще бди над този когото носи символа на Фейри Тейл.

  Джак Фрошнър

  Знаменит и чудесен Take-Over Маг и 3-ти Гилд Мастър на Фейри Тейл.
  Независимо че е още млад и неопитен, той бе непосредствено избран
  за новия гилд мастър. Сега той дава всичко от себе си
  за да прави това което е най-доброто за гилдията.

  Зад всеки Гилд Мастър, във всяка гилдия, стой и по един помощник, вторият главнокомандващ. Него смятат за най-силният от всички магове в гилдията, а неговата титла е "Ace"

  Асами Чика

  Още я наричат и кристалната фея. Тя е най-силният
  Маг в гилдията и помощник на Джак Фрошнър.  Е... Добре дошли във Фейри Тейл! Насладете се на престоя си тук, помагайте на своите приятели, приключенствайте заедно, забавлявайте се и ... моля ви... Не чупете нищо!

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum