HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Blue Pegasus Guild

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Blue Pegasus Guild on Wed Apr 06, 2016 5:17 pm

  View user profile

  Блу Пегас е една от най-силните гилдий в цялото кралство. Гилдията е изключително престижна, нейните Магове се славят с красотата и елегантността си. Те също са и едно от най-богатите Магове в кралството. Повечето от Маговете в тази гилдия имат определени маниери, а също така имат и репутацията че са големи "играчи" и красотички. Блу Пегас винаги е била доминантна сила във Фиоре!

  Това е главната сграда на Блу Пегас. Тя представлява едно голямо розово имение със две криле, по едно от всяка страна на гилдията и една кула, която водеше началото си от втория етаж на гилдията. Главното хале е на първия етаж, там имаше множество луксозни маси и столове, както и един барман, младо чернокосо момче в спретнат черен костюм, което се грижеше за храната и напитките.

  На втория е всекидневната в която има множество интересни и разбира се луксозни работи, имаше пиано, камина, тук бе и таблото за мисий, а на етажа още се намираше и балкона който обикаляше около кулата и целия втори етаж на имението, а до самата кула можеше да се влезе по два начина, или от стълбището зад бара на първия етаж, или от малката вратичка, която можеше да се забележи щом излезете на балкона и погледнете към кулата. На етажа също така има и две стълбища разположени симетрично във всекидневната. Едното водеше до мъжките стай а другото до женските. Стайте бяха голями и престижни, а банийте бяха две за всяко крило, мъжкото и женското, но за сметка на това бяха последен писък на модата. Все пак всичко над-добро бе за Маговете от Блу Пегас!

  Блу Пегас е сравнително нова гилдия, подпомогната от личните финанси на богатите й лидери, но макар и нова тя е от най-доминантните гилдий в кралство Фиоре!

  Хибики Масару

  Велик Маг, основоположник и създател на гилдията Блу Пегас.
  Той е известен с това че е много известен!
  Красив и мистериозен. Не се очудвайте ако
  го намерите на корицата на списанието
  "Sorcerer Magazine".

  Зад всеки Гилд Мастър, във всяка гилдия, стой и по един помощник, вторият главнокомандващ. Него смятат за най-силният от всички магове в гилдията, а неговата титла е "Ace"

  Позицията е свободна

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum