HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  01.The Fairy Law ♫

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 01.The Fairy Law ♫ on Fri Aug 05, 2016 11:47 am

  View user profile http://daredevil.nightforum.net
  Fairy_Law

  Добре дошли в Фейри Тейл РП! Тук ние искаме всички да могат да се забавляват и да си прекарват добре. За това сме създали съвкупност от лесни и прости правила, който всички да спазват, за да се избегнат ненужни конфликти. Неспазването на тези правила води до трупане на точки в едно поле наречено "Warning Bar" и евентуално може да доведе до БАН. Моля спазвайте правилата.

  I. Behavior:

  • 01. Уважение: Моля дръжте се учтиво помежду си. Разбираме че може и да не харесате абсолютно всеки в сайта, но поне се старайте да проявявате малко уважение.
  • 02. Поведение: Умишлени обиди, грубости и подобни изказвания не се толерират. Може да се разберем и цивилизовано.

  II. Character and account

  • 01. Име: Ще забележите че в терминологията на сайта използваме както латиница така и кирилица, аналогично името ви може да бъде и на латиница, но имайте на предвид, че то трябва да си отговаря с името на героя ви, съответно при одобрението на героят ви, вие ще бъдете преименувани. Имайте на предвид че имената не могат да съдържат цифри и символи.
  • 02. Алт: Позволено е да имате колкото си пожелаете алтернативни акаунти, стига да можете да ги управлявате всичките.
  • 03. Лик: Изображенията на героите трябва да са в арт стил. Забранени са снимки на реални модели, актьори, певци и прочие. Моля преди да изберете лик погледнете следния списък "Face Claims", със заети такива.
   04. Аватар: Той трябва да показва вашия герой, а големината му да е оразмерена на 150x300, за да е изобразен правилно в целия си размер.
   05. Сигнатура: Позволено ви е да имате само един подпис и то такъв, който да не разтяга облика на форума. В противен случай ще бъде изтрит!
  • 06. Раси: Всеки персонаж започва играта като човек. Други видове раси или се придобиват по време на игра или се отключват чрез изпълнението на определени куести в играта, като с второто придобивате и правото да създадете нов герой с различна раса.
  • 07. Ремейк: Преправянето на герой е невъзможно. Ако по време на игра решите че изведнъж искате да опитате нещо ново, създайте си нов акаунт.

  III. Writing and roleplaying:

  • 01. РП Пост: Минимум три солидни изречения (изключвайки диалози) са нужни за да зачетем РП Поста ви като такъв. Помнете че пишете за себе си, но също така и за останалите. За това бъдете сигурни че пишете правилно.
  • 02. Теми: Персонажа ви може да бъде в максимум три различни теми по едно и също време. Две от тези теми могат да се състоят в един град. Това значи че е възможно в едната тема да отидете на мисия, докато прекарвате романтична вечеря в другата тема. Веднъж щом напуснете въпросния град трябва да напуснете и съответните теми. Третата тема може да бъде в миналото.
  • 03. Ход, скипване и двоен пост: Роулплея е игра и като такава си има точно определена последователност на писане. Когато двама и повече играчи пишат в една тема, създателя на темата е първи, следващия присъединил се към темата е втори, следващия е трети и тази последователност остава валидна до приключване на темата. Един ход се равнява на един РП Пост. Всеки играч разполага с 24 часа за да извърши своя ход, преди да бъде скипнат от следващия подред играч. Двоен пост е когато последователно напишете два РП поста, което е забранено. Единствено е позволено да пишете отново, когато трябва да скипнете хода на някой играч, който не е направил своя ход в рамките на 24 часа.

  IV. Battles:

  • 01. Подход: Тук в Фейри Тейл РП, битките направляваме чрез правилата и системите за игра с които ще се запознаете след малко, но има и още един съществен елемент които се изисква от играчите, а той е така наречения fair play. Именно заради това ние молим играчите да бъдат скромни и да подхождат по скоро с разбиране, усет и логика към този процес. Не е важно да побеждаваме постоянно. Загубата също е интегрална част от развитието на всеки герой.
  • 02. Спор: В тези случай когато по време на битка възникне спор, човек от екипа ще се присъедини към темата за да отсъди спора и ще продължи да служи като арбитър, докато битката приключи. Бъдете зрели. Когато наистина всичките аргументи ясно показват че вие не сте прави, не въвличайте екипа за най-малкото, защото понякога като резултат може да си докарате наказание.
  • 03. Смърт: Напълно възможно е героя ви да бъде убит. Някои развивки в историята по която ще се играе може да бъдат с опасно висок риск това да се случи. Тази информация обаче ще бъде поставена на достатъчно видно място, видна за всички, за да може всеки лично да си прецени дали има нужната смелост. А какво наистина става когато един герой умре? Това оставяме на вас да разгадаете сами.

  V. Чат кутия

   01. Спореници и караници: Не се провокирайте и нападайте взаимно в чата. Дръжте се прилично. Всеки играч замесен в някакъв вид flame wars ще бъде баннат от чат кутията.
   02. Рекламиране: Не рекламирайте в чата. Има си определените за това секции в сайта. Разбира се стига тематиката да е различна от реклама, когато желаете да покажете нещо, няма проблем да се постват различни линкове от глобални сайтове като Youtube, Google, etc.
   03. Език: Позволено е писането на латиница в чата.
   04. Оплаквания: Ако имате оплакване от определен потребител и искате да уведомите някой от екипа, моля снимайте чат кутията и изпратете съобщение на екипа на форума, а те ще предприемат съответното действие.
   05. Закачки: Не се увличайте по сексуални разговори в чата. Моля намерете си стая и се прехвърлете на ЛС.
   06. Кикване: Изхвърлянето от чата се счита за предупреждение. Когато бъдете кикнат от чата явно сте проявили определено необичайно поведение сметнато за неприемливо. Продължите ли с въпросното поведение, ще си докарате бан от чат кутията.

  VI. Бан

   01. Потребители: Екипа запазва правомощието си да банва нежелани потребители по всяко време. Това включва потребители които нарушават правилата или имат злонамерено намерение различно от това да се забавляват в този форум.
   02. Предупреждение: Обикновено всеки потребител ще получава до три предупреждения преди да бъде баннат за постоянно. Един потребител може също така да бъде баннат за постоянно и без предупреждение, когато наказанието му бива от достатъчно сериозен характер.
   04. Обхват: Банването се простира до всичките акаунти и алтове на конкретния потребител. Момента в който си направите нов герой, от може би нов IP-адрес, той също ще бъде баннат.
   04. Обжалване: Потребителят има право да обжалва своето наказание в определена за това част от форума, ако чувства че забраната му е несправедливо поставена. Нашия екип ще разгледа жалбата и ще преосмисли un-банването на потребителя въз основа на случая.

  VII. Екип

   1. Няколко думи: Екипа на форума е изграден от хора със сериозни познания в роулплея. Като хоби, той по един или друг начин заема една специална част от нашия живот и ние изключително много се забавляваме с него. Проверете кой сме в уиджета с екипа на сайта, изложен в десния панел на форума и се запознайте.
   2. Решения: Ние като екип се стремим да създадем една благоприятна обстановка за всеки, за да може всички да се забавляваме докато играем. Моля уважавайте нашите решения. Ако не харесвате някое наше решение моля обърнете се към нас в "Support" подфорума или на ЛС, на някой от модераторите.
   3. Власт: Екипа на форума е в правомощието си да променя както правилата така и всичко останало по всяко време, без да има определена причина. Вие приемате тези нови правила независимо дали сте наясно със тяхната промяна или не.
   4. Душа: Вие се съгласявате с това че продавате душата си на Фейри Тейл РП! Също така се съгласявате с това че сте идиот, защото влязохте в сайта, защото тук е толкова яко че изобщо не ви се ляга вечер!

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum