HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  FAIRY TAIL, jolly foster

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 FAIRY TAIL, jolly foster on Thu Jan 01, 2015 10:30 pm

  View user profile  I.ПЕРСОНАЖ
  Име: Джоли Фостър
  Пол: Жена
  Години: 16
  Рожден ден:11.05.X702
  Лик: Revi - Black Lagoon

  Характер: Джоли цялата е изтъкана от противоречия. Избухлива, прекалено своенравна, за свое собствено добро, притежаваше и една наивност и надменност по отношение на силите и възможностите си. Често парадира с най- малкото постижение, превръщайки го в нещо огромно, в нейният собствен свят, изграден изцяло от егоизъм с тухли от арогантност - беше на самия връх, кулминацията на всичко. Често се губеше в измислената си реалност, в желанието си за превъзходство. Въпреки тези си отрицателни страни, или чисто и просто амбициозни - според нея, се отнасяше с хората относително добре, въпреки желанието си да седи настрана от тълпите и да не прави голямо впечатление. Тук се явява и първото противоречие. В главата си е центърът на внимание и Висшата фигура, но в реалността се страхуваше, по някакъв свой собствен начин, от това да е важна, значима, а понякога дори въобще съществуваща фигура. Изпитва непоносимост към натрапване в личното и пространство, а когато това се случи лабилната и психика се разклаща, оставяйки се изцяло на вродените 'и защитни механизми. Изключително предпазлива и недоверчива към всеки чието име не започва с Дж и не завършва на - оли. Има лошия навик да попада в двете крайност - изблици на агресия и некотролируем гняв или депресия която може да трае с месеци, през този период не е способна да използва магията си.
  Харесва:
  Тишината.
  Привърженик е на самотата и оединението, главно заради проблемите които, най- често, и носи нечие нахлуване в личното и пространство. Тишината не винаги върви ръка за ръка със самотата, но понякога помага за Духовното абстрахиране от заобикалящата ни среда.
  Честността
  Въпреки егоцентризма да се беше пропил до мозъка на костите и, винаги оставаше задоволена от малко честност спрямо нея самата, отношението, способностите, а дори по някога и характера 'и.
  Амбициозността
  Няма нищо по- стимулиращо и привлекателно, в нейните объркани представи, то амбицията, от желанието изгарящо всяка жила в тялото за победа и превъзходство, хората притежаващи това се издигат много високо в съзнанието и, въпреки, че едва ли би признала пред някой, че има такива хора.
  Не харесва:
  Лукавостта
  Въпреки потресаващо лошите си качества като арогантност, егоцинтричност и егоизъм, не понасяше лукавостта, подмолността, за нея това бяха все символи на слабостта на даден човек. Беше еквивалент за безпомощност и готовност за всякакви низости.
  Чревоугодничество
  Липсата на средства като дете повлиява до голяма степен на психиката и, саздавайки една омраза към всеки позволил си да се възползва от възможностите, които са му предоставени, без да се чувства благодарен. Да разсипва това което другите не могат да си позволят.
  Животни
  Има непоносимост към всичко космато и топчесто, сяматше ги за ненужни същества, изискващи твърде малко грижи и предлагайки твърде мналко ваземяна. Една от причините, които не желае да споделя, е, че тази омраза към животните е породена от любовта на майка 'и към тях.
  Мотивация:
  Желанието да за успех
  На повърхността я държи единствено спомена за глупостта и безпомощността на майка и която оставя собествената си дъщеря да мизерува и нито един път не се опитва да избяга от съдбата си. Не иска да помисля отново за такъм живот, твърде пренаситет с омраза, нищета и унижението.
  Страхове:
  Да загуби оръжията си
  Оръжията на Джоли са свързани с цялото и съществуване, не само с магия, но и с едно Духовно извисяване, ако тази връзка бъде прекъсната, то Латоя ще се срине.
  Депресия
  Много хора мислят, че депресията е избирателна, но реално тя е нещо което Джоли не е способна да контролира. Идва изненадващо, тече с месеци, поставяйки Латоя в сива кутия, отнемайки и всичко: емоции, сили, желание за живот, оставяйки я беззащитна. С времето това се превръща в един от най- големите и страхове.
  II.ВЪНШЕН ВИД
  Височина: 170см.
  Тегло: 63кг.
  Коса: Пурпурна, тъмен нюанс
  Очи: Светло зелени /тинести, мътни./
  Други: Има преплетена татуировка на дясната ръка. От лявата страна на челюстта и има вдлъбнатина.
  Външен вид: Описвайки Джоли като красавица ще допуснем огромна грешка. Тя беше от онези жени покрити с белези и външни и душевни, но ги носеха с една неестствена важност, за тях показването им не беше нещо срамно, тези символи на това което е преживяла се превръщат в нейното значение на думата "привлекателна". Физиката и може да бъде наречена сравнително "войнствена". Широки бедра, неприсъщи за онези сами от висшето общество с впити плисирани рокли, средно голям бюст и ръст който тя приемаше като напълно достатъчен. Кожа и беше бледа, което позволяваше на белезите да се открояват с още по- голяма сила. Нейното излъчване изграждаше външния 'и вид, говореше повече от колкото можеше целия и външен вид.

  III.ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Сила:2
  Издръжливост:0
  Ловкост:1
  Концентрация:0

  IV.ГИЛДИЯ & МАГИЯ
  Гилдия: Fairy tail
  Гилд татус: Червен, на гърба 'и.

  Магия: Re-Quip: Gun-blow magic
  Елемент: multielement

  V.ИСТОРИЯ
  Животът е тежък само по себе си и не винаги всичко ни е предоставен ов златен поднос от самото раждане, но за съжаление детството на Джоли я беше удари със стоманен чук, който и до днес беше оставил следи по цялото и съществуване.
  Проплаква в затънтена уличка, някъде в края на Магнолия. Мастото е мръсно, мизерно и определено не добро място за една родилка и новороденото и. За огромно съжаление майка и - Шери, е изпила поредната бутилка ликьор и сега парализираното и тяло само се опитваше да изтласка бебето.
  Шери е имала всичко. Преуспяващ баща и добросърдечна майка, за съжаление животът я развращава и тя напуска този свят за да поеме сама през Реалния, но той не се оказва благосклонен към младата жена. Едва на шестнадесет години ражда Джоли, дете не може да гледа дете. Но въпреки това младото момиче задържа бебето, дали защото съвестта я дразнеше или, защото не искаше да е сама, нямаше знаечение, факт беше, че и в двата случая решението беше крайно егоистично.
  Ето как в онази уличка започна живота на Джоли. Дори раждането и беше същинско премеждие. След този ден майка 'и я водеше навсякъде със себе си и изглежда не изпитваше ни най- малък срам от бардаците по които мъкнеше детето си. Но като цяло живота беше сравнително спокоен.
  Когато Джоли стана на седем години майка 'и си намери съпруг, изглеждаше мил и скромен човек, но в края се оказа просто поредния мъж изпълнен само със злоба и желания. Започна да бие Джоли, но детето беше твърде калено от живота за да се срине. Майка 'и от своя страна беше ужасена. Едва ли толкова от любов към детето си колкото от омраза към мъжа който си позволяваше да се възползва от нея.
  В една пагубна нощ Джейс, така се казваше мъжа, нахълта в стаята на Джоли. Момичето не помръдна, седеше и го вгледаше изпитателно, като една Жрица на срама, сякаш караща го да прозре сам всичките си лъжи. Посегна към момичето, но нещо в нея изпищя и преди да осъзнае какво прави сребрист кръг се оформи около ръката и извади тънък, да кажем женски, пистолет. Без да се чуди просто стреля, кръвта не я улпаши или смъртта, но това което последва беше ужасяващо.
  Никой не скърбя за Джейс, но се оказа, че е маг. Следователно гилдията му разбра, разбра и за смъртта и за причината. Една нощ просто дойдоха и отведоха Джоли, докато майка и просто я гледаше с онзи плашещо празен поглед, като на призрак, като на човек умрял преди много години и прогнил до мозъка на костите си.
  Гилдията. Семейството. Често членовете си говореха като на семейство, но това бяха тъмни силуети и ужасяващи фигури. Една от онези тъмни и зли гилдии. Наредиха на едно момче да се грижи за Джоли и да я обучи. Беше млад, може би на седемнадесет години, но въпреки това изключително изкусен с мечовете.
  Той обичаше да наказва Джоли когато правеше грешки, беше му забавно тънката сабя на минава по млечната и кожа, а кръвта да чертае пътя по който е минал. На тялото и все още личаха белези от думи като "безполезна", "глупачка"...това продължаваше дълги години, а когато беше на четиринадесет изпадна в първата си депресия. Може би най- тъмния си период, момчето което се грижеше за нея я пусна, уплашен от държанието и и с мисълта, че има възможност да е подлудил момичето което му беше поверено просто я пусна, а лъжа за пред Господаря щеше да измисли по- късно.
  Беззащитието на Джоли си личеше от километри. Опитваше се да повика пистолетите си, но не ставаше, депресията не и позволяваше. Вървеше като чумата, разхождаше се бавно, не обръщайки внимание на разрухата която носеше, това беше правила през целия си живот, докато не попадна на Fairy Tail. Уплашена от поредната гилдия тя все пак реши да опита, един последен път. Но това семейство тук нямаше нищо общо с другото хората реално се грижеха един за друг. За съжаление така и не успя да се сближи с тях. Белези от миналото и я последваха.

  2 Re: FAIRY TAIL, jolly foster on Sun Apr 05, 2015 10:11 pm

  View user profile
  Добре дошла в света на магията и приключенията, света на Фейри Тейл. Одобрена си!

  Можеш да пишеш в Магнолия!

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum