HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  Sakura Scarlet

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 Sakura Scarlet on Thu Jan 01, 2015 11:47 pm

  View user profile  I.ПЕРСОНАЖ
  Име: Сакура Скарлет
  Пол: жена
  Години: 16
  Рожден ден: 15. 04. Х702
  Лик: yuzuriha inori- Guilty Crown

  Характер: Тя е духовно силна, но види ли свой близък на прага на смъртта се срива. Бие се без значение силата на опонента, и дава всичко от себе си, особено ако ще помогне. Към приятелите си се държи по- отдалечено, за да не показва колко са важни те за нея. Според нея това е слабост. Не иска да бъде заплашвана със хората, за който й пука. Когато е влюбена, не го показва освен ако не е сигурна, че е взаимно.
  Харесва: Харесва й да се бие, защото това й действа успокояващо. Обича да яде торта, просто ей така.
  Не харесва: Хората да й пипат тортата, защото тя ОБОЖАВА торта, както и да заплашват обичните й.
  Мотивация: За нея мотивация е невинен/близък в беда. И друга мотивация е тортата й.
  Страхове: Страхува се от дракони, тъй като когато е била малка са я нападнали, заедно със семейството й.

  II.ВЪНШЕН ВИД
  Височина: 1,62 м.
  Тегло: 46 кг.
  Коса: Розова
  Очи: Цикламени
  Други: Големи белези от нокти на дракон на гърба и фалшиво ляво око.
  Външен вид: Слаба с лека мускулатура, но достатъчно силна за различни брони и оръжия.

  III.ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Сила: 1
  Издръжливост: 1
  Ловкост: 0
  Концентрация: 1

  IV.ГИЛДИЯ & МАГИЯ
  Гилдия: FAIRY TAIL
  Гилд татус: лява ръка- червен

  Магия: Re- Quip: Scarlet Flower
  Елемент: multielement

  V.ИСТОРИЯ
  Сакура Скарлет се е родила Х702 година, на 15 Април, в Клоувър. Била много заинтересована от магията и затова едва на 5 години е започнала да чете различни книги. До 7 годишна се е научила да прави елементарни Re- Quip магии, като например да призовава различни играчки. Родителите й- Мелиса Скарлет и Греам Скарлет били много горди с нея, че дори забравяли за по- малкия й брат- Болт Скарлет. Болт бил на 5 години. Въпреки, че собствените му родителите забравяли рождените му дни, той обичал сестра си- Сакура неимоверно много. Понякога се сдърпвали, понякога даже се били, но те имали силна връзка- връзка, която можела да бъде разделена единствено от смъртта.
  Сакура показвала на всички колко много обича Болт и тъй като развития и интелект бил известен на цял Клоувър, по това време, никой не смеел да се заяде с брат й. И двамата били щастливи, че се имат един друг.
  Един ден Сакура и Мелиса, отишли да берат билки в Източната гора, но когато се върнали, се натъкнали на голяма група от хора тичащи като изплашено стадо, диви коне към гората. Майка й, я хвала за ръката и тичали към къщата, където били Греам и Болт. Малката магьосница фокусира брат си и без да и мигне окото се затичала към него, а майка й била повлечена от тълпата подивели селяни. Момичето едвам едвам добрало се до къщата помага на Болт, но не успява да спаси баща си, който остава в горящата постройка. Децата отиват в гората, но не могат да намерят майка си или останалите от Клоувър. Те остават сами, сами в голямата пуста гора. Една година се скитат само двамата. Сакура почти не яде, за да може Болт да има сили и да продължи да расте.
  Една вечер, докато търсели, сравнително топло място за подслон пред тях изскочил Лапис. Лапис е зъл кристален дракон, носещ смърт и тъга, където мине. Лапис подмамил Болт да отиде при него. Сакура се спуска към тях със малкия си меч, който наскоро се беше научила на призовава, но в следващият момент се тя се намира под лапата за дракона. С единия си нокът той изкарва лявото и око, докато се наслаждава на ужасените писъци на децата. Малкото момиче от ужас изпада в шок, след което припада. Когато се събужда тя се намира в къщата на една възрастна жена, погрижила се за пустото място, където би трябвало да има око. Сакура се паникьосва и тръгва да търси Болт, но старицата я уведомява, че момчето лежало до нея умъртвено. Баба се оказала лечителка и сложила фалшиво око на Сакура. Тя седяла и помагала на възрастната жена, но когато станала на 15, жената починала от старост. Тогава момичето потегля към дълго пътуване до Магнолия. Там тя вижда гилдията на Fairy Tail и осъзнава, че 10- годишното самообучение си е струвало. Тогава тя станала част от едно голямо семейство.

  2 Re: Sakura Scarlet on Sun Apr 05, 2015 9:33 pm

  View user profile
  Добре дошла в света на магията и приключенията, света на Фейри Тейл. Одобрена си!

  Можеш да пишеш в Магнолия!

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum