HomeHome  
 • FAQFAQ  
 • SearchSearch  
 • MemberlistMemberlist  
 • UsergroupsUsergroups  
 • RegisterRegister  
 • Log inLog in  

 • You are not connected. Please login or register

  ideas

  View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

  1 ideas on Sat Apr 11, 2015 1:15 pm

  View user profile http://daredevil.nightforum.net
  Daredevil е неканоничен Фейри Тейл базиран свят, пречупен през призмата на една сървайвъл, хорър, фентъзи обстановка.

  Историята се развива в огромен и опасен отворен свят, този на кралство Фиоре.

  Магия: Кралството само по себе си е относително населено с около 20 милиона жители, като само едно 10% от тях могат да използват магия. Тези в чийто вени тече този магически потенциал, наричаме надарени. Надарените притежавали голяма, непозната за обикновения човек сила и това постепенно прерастнало в символ на страх, защото не всички използвали тази сила за добро. Хората се страхували. Те знаели че потребителите на тази магия са досенсли както големи промени така и хаос на магическият свят. Наричали ги "Чудовища" и ги избягвали, мразели ги, но и в същото време били зависими от тях.

  Кралството тогава решило и подписало споразумение с магическият съвет. Появили се първите легални магически гилдий, чиято цел била да направляват и контролира надарените. Да използват тяхните сили за да

  Тяхният живот бил труден още от самото начало. Те били принудени да крият способностите си и да търпят и дори да бъдат наричани "Чудовища" поради това което са, независимо за какво използвали силите си. Така се появили и първите гилдий.


  а другите са зависими от неща като магически лакрими. Лакрими който са от съществено значение за живот в модернизирана епоха като тази.  Хората обаче наричат гледат на нещата по друг начин и наричат надарените "Чудовища".

  Кралството вече не е място където човечеството може да живее нормално.

  През деня, вие ще забележите как хората бродят из градската среда, опустошена от мистериозна епидемия, претърсвайки за ресурси, оръжия и приспособления, който да им помогнат да се борят с хордите от обезумяли, жадни за плът инфектирани демонични създания.

  През нощта, ловецът става плячка в лицето на инфектираните, чиято сила и агресия расте с всяка изминала минута от нощта. Още по-смъртоносни са нечовешките "Etherious" демони, който напускат гнездата си, за да се хранят. Вие ще трябва да се възползвате от всичките си умения и всички налични средства, за да оцелеете. Вие сте последната надежда на човечеството в този свят!

  Време: Хронологично историята която се развива тук е поставена около 400 години след събитията които се случват в анимето.

  Историята се развива в една по скоро модернизирана епоха

  View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum